Silvi Majs, voditeljka i manekenka, uživa u ljubavi sa nemačkim savremenim umetnikom Niklasom Kastelom. Sada je skida osmeh sa lica, a period sreće usledio je nakon velikog razočaranja. Naime, ova 44-godišnja lepotica bila je udata osam godina za holandskog fudbalera Rafaela van der Varta.

Njihov brak se završio na jako okrutan način. Rafael je udario Silvi u novogodišnjem slavlju, a dva dana nakon dočeka Nove godine 2013. par se razišao. Iako su oboje potvrdili da je to incidenta zaista došlo na jednoj privatnoj žurci, tvrdili su da to nije razlog razvoda.

Fudbaler je priznao da jako žali zbog svega, ali je odmah nakon razvoda uplovio u vezu sa najboljom prijateljicom bivše supruge, Sabijom Bularuz, bivšom ženom svog reprezentativnog kolege i nekadašnjeg defanzivca Čelsija Halida Bularuza. Silvi je ovo saznanje potpuno slomilo.

"To je psihološki teror. Ljubili su se ispred mog prozora. Raditi tako nešto je znak lošeg ukusa", rekla je Silvi, kojoj je smetalo što Rafael sa Sabijom dolazi u porodičnu kuću da vidi njihovog sina jedinca. Voditeljka je tvrdila da je nova izabranica njenog bivšeg muža kopira, da se oblači kao ona, nosi istu frizuru i odlazi na ista mesta.

Silvi uprkos svemu nije izgubila veru u brak, pa se 2020. godine udala za Kastela u Firenci u Italiji.

Ljubavni život Silvi Majs
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

.