Nije rastanak nije lak, a posebno kada se odvija pred očima javnosti. Šakira je to je osetila na svojoj koži kada je u javnost dospela informacija da ju je nevenčani suprug Žerar Pike prevario sa dvadesetogodišnjom studentkinjom. Da nisu samo glasine u pitanju bilo je jasno kada je nekadašnji par objavio da se rastaje. Muzička zvezda je četiri meseca ćutala, a sada je progovorila o tome kako se oseća nakon što je njena 12 godina ljubav koja joj je donela dva sina, okončana.

"Bila sam tiha jer sam pokušavala sve da prihvatim. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek kroz to prolazim i zato što sam javna osoba i naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni nego i mojoj deci. Neverovatno teško. Pokušavam da zaštitim decu", započela je za oktobarsko izdanje magazina "Elle" svoju ispovest Šakira koja se osim s preljubom bivšeg partnera suočila i s optužbama španske vlade da je utajila porez.

"Pokušala sam da sakrijem sve od moje dece jer pokušavam da iz zaštitim, to mi je misija broj jedan. Ali onda čuju stvari u školi od svojih prijatelja ili naiđu na neke neugodne vesti na internetu i to ih jednostavno pogodi",  rekla je Shakira.

"Ponekad se nadam da je sve ovo samo ružan san i da ću se kad-tad probuditi. Ali ne, stvarno je. I sve to se događalo baš u vreme kad je moj tata bio na intenzivnoj nezi i ja sam se borila na različitim frontama. Ovo je verojatno najmračniji period mog života", rekla je i istakla da je zbog bivšeg supruga zapostavila karijeru.

Razvode se Šakira i Pike
Profimedia 

"Stavio sam svoju karijeru na pauzu i došla sam u Španiju da ga podržim kako bi mogao da igra i osvaja titule. I to je bila žrtva ljubavi“, zaključila je Šakira.

Godine 2012. Šakira i Pike dobili su starijeg sina Milana, a 2015. i mlađeg Sašu. Popularni par 12 godina je proveo u vanbračnoj zajednici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna