Emina Jahović je, u ranoj mladosti, trenirala košarku, išla na časove gitare, bila je član hora i bavila se glumom, vajarstvom i folklorom. Maštala je o tome da postane arhitekta, želela da se posveti muzici - jednom rečju - imala brojna interesovanja kao sve devojke.

I kao i druge tinejdžerke, volela i patila zbog ljubavi! Tako je zbog ljubavi i pobegla od kuće i udala se, već u 17. godini...

"Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar i po. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija", rekla je jednom prilikom Emina.

emina jahovic 002-min.jpg
Instagram / yaemina 

Njen prvi muž, Aladin Đulović, ne bavi se javnim poslom. Navodno je upravo Eminina želja da postane pevačica bila uzrok razlaza dvoje mladih. Razvod je usledio samo šest meseci posle venčanja.

Emina se kasnije udala za Mustafu Sandala, kojem je rodila dva sina - Jamana i Javuza. Aladin se, takođe, ponovo oženio i u ovom braku ima troje dece. Drugi Eminin brak se nije održao - Mustafa i ona su se razveli 2018. godine, a o imovini i alimentaciji se vodio sudski spor.

Ipak, Emina ne brine. "Najskuplje imam, a to su moja deca, to što sam u stanju da vidim i da čujem, što mogu sebi da obezbedim svoju koru hleba i to što ne zavisim apsolutno ni od koga", rekla je pevačica jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna