Šakira i Pike nisu punili novinske stupce zbog svađa, skandala i preljuba. Činilo se da fudbaler i pevačica žive mirnim, harmoničnim životom pa je vest da se rastaju obišla planetu munjevitom brzinom. Kao razlog kraja ljubavi navodi se neverstvo fudbalskog asa.

Kako prenosi španski list El Periodico, pop zvezda je uhvatila deset godina mlađeg supruga u prevari, posle čega se on iselio iz porodičnog doma. Isti medij sada otkriva ko je devojka sa kojom je Pike prevario nevenčanu suprugu. Lorena Vaskez i Laura Fa novinarke ovog dnevnog lista tvrde da je Pike imao aferu sa dvadesetogodišnjom studentkinjom. Njen identitet nije otkriven, ali je poznato da je radila kao hostesa u Barseloni.

Slavni fudbaler navodno je viđen sa ljubavnicom više puta, na kraju je za njihove susrete saznala i Šakira, koja je potpuno slomljena zbog suprugovog neverstva.

Šakira i Pike se nisu oglašavali ovim povodom, a juče su uslikani zajedno ispred porodične vile. Izvori tvrde da par već duže vreme nije zajedno, i da je Šakira sama sa sinovima išla na odmor na Ibicu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna