Nije lako plavušama da se odreknu upečatljive boje kose, a upravo na takvu promenu se odlučila Bojana Ristivojević. Na TV ekranima, ali i na Instagramu ona je bila prepoznatljiva po dugim, plavim pramenovima.

Sada se ipak vratila u brinete i mnogi kažu da joj ovaj novi imidž odlično stoji. Popularna Bojana je i dosta skratila kosu.

"Prelepo", "Lepoj ženi sve lepo stoji" i "Mnogo lepše i mlađe izgledaš ovako", neki su od brojnih pozitivnih komentara. Međutim, ima i onih kojima je žao Bojanine plave kose i misle da joj tamna boja ne stoji ni blizu tako dobro.

bojana ristivojevic
Instagram / bokalica 

Verovatno je najbliža istini jedna obožavateljka koja joj je poručila: "Prelepo je, ali jednom plavuša uvek plavuša,vratićeš joj se, govorim iz iskustva iako nisam verovala da je to baš tako."

Bojani je ipak, u ovom trenutku, najvažnija njena ćerkica Mitra, pa se verovatno zato odlučila za kraću kosu i manje zahtevnu boju koju će lakše održavati.

bojana ristivojevic
Instagram / bokalica 

"Mitra je poput pravog blagoslova. Uživam u svakom trenutku, u svakom njenom osmehu i reči! Svemu se oduševljava, sve je interesuje, počela je da grli i ljubi svaku bebu koju sretnemo! Dan mi prođe kao minut otkada je rođena i srećna sam zbog toga", kazala je u jednoj prilici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna