Bojana Barović u sedmom je mesecu trudnoće i sa suprugom, pevačem Nikolom Rokvićem, čeka treće dete. Poznata lepotica često na društvenim mrežama deli svoje misli i osećanja, a njena poslednja objava mnoge je navela na razmišljanje. 

"Da li ste nekad odlazili u krevet nesrećni, iako nije postojao ni jedan jedini razlog da se tako osećate? Da li su vaši dani ispunjeni srećom bili kratkog roka? Da li ste bili neraspoloženi prema svojim najbližima bez ijednog jedinog opravdanja? Da li ste bili okarakterisani kao neko ko gubi konce svog života, kao neko kome treba pomoć? Možda su i bili u pravu. Treba vam pomoć, ali možda ne onakva na koju se misli. Treba vam pomoć za konekciju svoje glave i svog srca, jer su oni u raskoraku. Treba vam pomoć da shvatite da nešto iz vašeg života nije u sinhronizaciji sa onim što bi trebalo da budete ili radite", počela je Bojana, a zatim nastavila:

"Naše srce zna šta mi treba da budemo. Najveća umetnost ga je umeti slušati. Ne smemo njega olako shvatati. Ne smemo okretati glavu na njegove vapaje, jer ono zna sve ono što je potrebno. Ono što nas pokreće i strast prema nečemu je ono što mi treba da budemo i što je oduvek trebalo da budemo. Ali nas je često iz nepoznatog razloga sramota od toga ili mislimo da su te ideje koje imamo u glavi, na koje nam se puls ubrzava, samo produkt naše mašte. Ali ustvari, one su putokaz. One su mapa do našeg ispunjenog zivota. Ideje, želje i strast prema nečemu su dokaz od Boga da je to naš put!"

Ove reči mnoge su navele na razmišljanje, pa su se ispod manekenkine objave nizali komentari: "Čitaš mi misli", "Bravo za svaku reč", "Predivno napisano" i mnogi drugi. 

Inače, Nikola Rokvić nedavno je otkrio da on i Bojana još nisu smislili ime za ćerkicu koja u njihov dom stiže u februaru 2023, a kojoj se posebno raduju sestra Leona i sin Simeon. 

"Što se imena tiče, videćemo. Možda i sama sebi da ime, zavisi kada se rodi. Za ćerku Leonu imali smo nekoliko predloga, pa smo izabrali, dok se Simeon rodio na Svetog Simeona Mirotočivog", otkrio je pevač za "Exkluziv".

Još fotografija Nikole Rokvića i Bojane Barović pogledajte u galeriji ispod. 

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna