Pevačica Lepa Brena imala je problem sa trombozom, zbog čega redovno prima terapiju, ali se i trudi da vodi što zdraviji način života. 

"Imala sam ozbiljne tromboze, redovno sam od tad na lekovima.Ono što najviše možete da učinite jeste da pazite na sebe, koliko spavate, koliko trenirate, da li koristite vitamine, šta jedete. Ja pazim na sebe, želim da budem zdrava i da se lepo i zdravo osećam", rekla je Brena u emisiji "Zvezde Granda Specijal", a onda otkrila šta svakog dana nosi u tašni:

"Ceo život nosim rezervne čarape, telefon, neseser. Ovde ima svašta, nosim parfem, kremu za ruke, kabl od telefona, malo keša i karticu i nešto bez čega ne funkcionišem zadnjih godinu dana, a to su vitamini. Koristim ih kada imam koncert ili imam neki naporan dan. Redovno pijem sve te vitamine jer mi omogućavaju da budem zdrava, ali imam i lek koji mi pomaže kada se prejedem. Nosim još i homeopatske kapi, kada sam jako nervozna ili se iznerviram prsnem ih ispod jezika."

Brak Brene i Bobe traje 30 godina
ATA / Antonio Ahel 

Breni najveću podršku u svemu pruža porodica - suprug Boba Živojinović i sinovi, a posao i publika su takođe ono što joj već decenijama daje elan i motivaciju. 

"Imam Filipa, Stefana i Viktora koji su moja ljubav i snaga, imam čoveka koji ima razumevanja za mene, razumemo se i podržavamo, mi smo tandem. Ali mene pesme, ljudi i publika leče. Činjenica je da i dan danas ostavim poslednji atom svoje snage i ljubavi na sceni, kad ljude vidim srećne, onda sam i ja srećna", zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji. 

Još fotografija Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / lepabrenaa Najzanimljivija izdanja Lepe Brene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna