Žene drugo stanje, ali i period nakon porođaja podnose različito. Neke su aktivne, druge vole da odmaraju, a kilaža je tek posebna priča. Pevačica Jelena Kostov drugi put je postala mama 30. avgusta, a ekspresno je povratila besprekornu liniju.

"Iskrena da budem ni u trudnoći ni nakon nje nisam imala problem sa kilažom. Vratila sam se brzo željenoj, a i da nisam ne bi mi smetalo. Jednostavno takva mi je genetika, neke žene imaju problem sa kilažom, a neke nemaju", rekla je pevačica koja je nedavno napunila 39 godina, a sada je otkrila da nikada do sada u životu nije bila srećnija.

"Period koji sada živim je onaj o kome sam maštala ceo život. Zamišljala sam sebe kao majku dečaka i devojčice i to mi se konačno ostvarilo. Mogu samo da budem zahvalna Bogu na svemu ovome", rekla je Jelena i priznala da je sada mnogo opuštenija u odnosu na to kako se snalazila u ulozi novopečene majke nakon rođenja sina Milije.

"Sada kada sam po drugi put postala majka sam mnogo opuštenija jer prvi put nisam znala šta me čeka , jednostavno tada sam učila svakog dana kroz nove situacije, a sa drugim detetom je sve mnogo lakše i to sve mame mogu da potvrde", rekla je pevačica koja uživa u ovom periodu života i nema nameru da žuri s povratkom na scenu.

"Ne želim da žurim sa vraćanjem na scenu i nastupima. Imam puno lepih planova. Imam spremljene dve nove pesme, ali ipak sve to može da sačeka. Zna se da je porodica prioritet", rekla je Kostov.

Ishrana Jelene Kostov

Doručak: Sendvič sa integralnim hlebom

Ručak: Bileće belo meso

Večera: Četiri belanceta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna