Rođendani su vreme kada, po pravilu pravimo retrospektive i pitamo se da li smo nešto mogli da uradimo bolje. Pevačica Jelena Kostov danas je napunila 39 godina i nema neostvarenih želja. 

"Što se tiče mojih želja, one su ispunjene onog trenutka kada sam dobila mog malog anđela. Najveća želja mi je bila da imam dečaka i devojčicu i sada kada imam njih dvoje ostaje mi samo da se zahvalim dragom Bogu na svemu", rekla je za "Pink" Jelena koja je ćerku rodila 30. avgusta, a već ima starijeg sina Miliju.

"Kao i svaka mama, uživam u svakom momentu sa bebom i sinčićem. Sa bebama je lako na početku, samo mamama fali malo više sna."

Susret starijeg sina Milije sa mlađom sestrom bio je trenutak koji je najviše čekala.

"Najlepši momenat u mom životu je bio kada je Milija uzeo Milu u ruke. E baš ti momenti nemaju opis. Što se tiče prihvatanja i privikavanja na to da je dobio seku, nemamo problem. On je već veliki, ima pet godina, tako da se sve možemo dogovoriti", objasnila je pevačica.

Pevačica je potpuno ispunjena na svim poljima, a i te kako dobro snalazi u kuhinji. Ipak jedno jelo, koje joj je omiljeno, nije još uvek naučila da sprema.

"Volim da provodim vreme u kuhinji, iako mi mnogi ne veruju. Puno naših prijatelja kada dođu kod nas i kada vide šta je sve na trpezi ne mogu da veruju da sam sve ja spremila. To sam sve od majke lagano skupljala i ne mogu da lažem da sve savršeno znam, uvek smo ona i ja na telefonu, čujemo se... U Dimitrovgradu za Vaskrs, pored pečenja koje se uvek nađe na svakoj trpezi, uvek spremamo punjene paprike, ali ja to još uvek nisam naučila da kuvam, ali imam veliku želju da ove godine to naučim", zaključila je Jelena na kraju.

Pogledajte još fotografija Jelene Kostov u galeriji ispod.

Instagram / kostovjelena Popularna pevačica ponovo nastupa posle vrlo turbulentnog perioda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna