Nekadašnja teniserka Ana Ivanović pre šest godina udala se za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, sa kojim ima sinove Luku (4) i Leona (3).

"Zaista uživam u ulozi majke i vremenu provedenom sa dečacima. Trenuci sa njima su neprocenjivi i divno je gledati ih kako otkrivaju svet. Naravno, umor je neizbežan, naročito kada me stigne posle neprospavanih noći. Sve se to zaboravi kada mi se oni nasmeju ili kažu nešto što me oduševi. Takođe, verovatno mi izdržljivost koju sam stekla zahvaljujući dugogodišnjem bavljenju sportom pomaže da prevaziđem sve napore", iskrena je bila Ana za magazin "Hello".

Ana Ivanović u izazovnom izdanju
Instagram/Ana Ivanović 

Iako su im roditelji bili profesionalni sportisti, Luka i Leon još ne pokazuju interesovanje za neki određeni sport, a Ana i Bastijan ih puštaju da sami otkriju šta je to što ih najviše privlači, bilo da je u pitanju sportska ili neka druga sfera.

"Dečaci su vrlo aktivni, ali još ne pokazuju preterano interesovanje za neki poseban sport. Naučili su da plivaju i skijaju jer im je zabavno. No, za sada je to sve", otkrila je bivša teniserka, koja je ispričala i na koji način provodi vreme dok su deca u vrtiću.

"Vreme kada su dečaci u vrtiću koristim da se posvetim sebi. Redovno vežbam, obavljam poslovne obaveze. Kada je o opuštanju reč, najviše uživam u čitanju", rekla je ona.

Ana Ivanović nedavno je pokrenula sopstvenu liniju proizvoda za negu, koji su potpuno prirodni.

"Ideja se javila kao rezultat lične potrebe da pronađem proizvode za negu koji će biti prirodni i efikasni i koji će, pre svega, ispuniti moja očekivanja. Dugo sam imala problem jer nisam mogla da nađem adekvatnu kozmetiku za sebe. S druge strane, kolekcija se uklapa u moj način života i vrednosti koje negujem i koje prenosim na svoju decu, a zasnivaju se upravo na pronalaženju sklada sa prirodom", zaključila je ona za pomenuti magazin.

Još fotografija Ane Ivanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Ana Ivanovic Žakmis tašna "čikito" u više boja!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna