Tanja Savić pre punih 18 godina oduševila je javnost kada se proslavila učešćem u prvoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Izgledalo je sve idilično, ređala je hitove i nastupe, a potom je usledila i udaja za Dušana Jovančevića sa kojim je dobila dva sina, Maksima i Đorđa.

Kako bi se posvetila porodici povukla se sa scene, a kada je poželela da se vrati usledili su problemi - suprug se sa tim nije slagao. Sa porodicom je živela u Australiji, odakle su se vratili u Srbiju pred početak korona virusa, a pravi problemi su nastali kada je Dušan je bez Tanjinog znanja odveo sinove u Australiju. Pevačica se razvela i prošla je kroz period teške borbe za starateljstvo nad sinovima. Ona sa bivšim mužem nije u kontaktu, dok se on sa sinovima čuje.

"Oni se čuju sa njim. On je njihov tata, uvek će i biti. Volela bih da mogu da komuniciram sa njim, ali njegova želja je da ne želi. Bila je situacija kada mi je škola tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku. Njemu sam poslala zahtev da mi to pošalje, ali nije odgovorio. Rekla sam mu da ne treba meni, nego školi, ali ponovo nisam dobila nikakav odgovor. Po tom pitanju mi je jako teško", rekla je Tanja za portal NovaS, pa dodala:

"Ne verujem da bi želeli da žive tamo. Želeli bi da ga vide, jer im je to tata. On može da dođe u Srbiju kad god hoće, to nije nikakav problem. Da izuzmemo to što ima repove iz prošlosti i da mora na neka pitanja da odgovara na sudu, ali neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života. To su neka privatna naša pitanja, dok je trajao daj period kada sam bila razdvojena od dece", rekla je pevačica.

Govorilo se da je Dušan dominatan u njihovom braku, te i da kontroliše pevačicu, a Tanja je nekoliko puta istakla da je srećna što je najzad slobodna da odlučuje o svom životu.

"Zabranjivao joj je da se druži sa kolegama, čak i kontakt sa roditeljima i rođenom sestrom. Nije imala hrabrosti da se skloni od njega. Optužio me je da sam uzimao njene pare od Jutjuba. Naravno da to nisam radio. Prekinuli smo da se družimo upravo zbog njega, jer joj je on sve branio", ispričao je svojevremeno Tanjin prijatelj Bane Đokić.

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private Lepoj pevačici je duga, tamna kosa zaštitni znak!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna