Zdravko Čolić  je dokaz da javne ličnosti mogu potpuno da sakriju privatni život od znatiželjnika, samo ako to žele. Godinama se o njegovo porodici nije znalo baš ništa, sve dok njegova starija ćerka Una nije na Instagramu odškrinula vrata medijima koji su željno dočeli da vide kako porodica Čolić živi.  Zdravo shvata da su njegove naslednice u godinama kada vole da se fotografišu, a ističe da bi voleo da rade ono što vole.

"Vidim da vole da se slikaju. Bile su par puta na nekim događajima i onda stavljaju te fotografije na Facebook, Instagram i to, pogotovo starija ćerka. To su sad te godine, ali i odraz cele te generacije koja odrasta uz društvene mreže i vodi neki drugačiji život od onog koji smo mi živeli. Voleo bih da jednog dana rade ono što vole, da budu samostalne, da same zarađuju i da se ostvare u tome, a tata će uvek biti tata i tu za njih. Šta će biti, biće i to hoće li se baviti javim poslom s jedne strane je u božjim rukama, a s druge strane važna je i njihova ambicija", rekao je za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" i istakao da voli vredne ljude.

"Jako volim vredne ljude koji su profesionalni, disciplinovani i pristojni u svemu tome. Uvek sam cenio i prijateljski takve ljude, od tačnosti i reči. S takvim ljudima volim i da sarađujem i da se družim. Te iste vrednosti pokušavamo usadimo i kod ćerki", rekao je Čola i otkrio koja mu je neostvarena želja.

"Uvek ima neostvarenih želja. Ponosan sam na sve što sam ostvario i nemam neke posebne želje kad je u pitanju moja karijera. Ali ne bi bilo loše imati jedan dobar inostrani singl, možda etno prizvuka, koji bi na neki način obogatio tu priču", rekao je Zdravko koji je jednom prilikom priznao da je popustljiviji prema ćerkama od supruge.

"Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju... uvek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji", bio je iskren pevač za "Dnevnik.hr", koji je dodao i da ga supruga ponekad kritikuje jer nije dovoljno prisutan.

"One nisu krive što se tata bavi javnim poslom, pa su uvek 'ćerke Zdravka Čolića', dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš da reaguješ, a ovo ostalo, ja sam navikao, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže", priznao je Čola.

Zdravko i u osmoj deceniji izgleda vrlo mladoliko, a neke od njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Dragana Udovičić, Youtube / Zdravko Čolić Pevač mladolik u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna