Lepa Brena danas može da bira koji automobil će da vozi. Osim što joj je na raspolaganju zavidan vozni park, ona se i odlično snalazi za volanom,

"Ovde na Balkanu muškarcima moraš da daš prednost, opet kada malo bolje razmislim pametniji popušta, pa neka oni voze. Opet sa druge strane za sebe smatram da sam dobar vozač", otkrila je Brena koja mnogo vremena provodi na tačkovima.

"Volim brzinu ali volim i sigurnost. Ipak je vozilo moja druga kuća, provela sam prvih 10 godina, tačnije od 1982. do 1991. godine u Lastinom autobusu. Tu sam spavala, jela, pila sa trideset momaka koji su radili sa mnom, posle smo krenuli avionima pa onda luksuznim automobilima, i danas je auto nešto što je neophodno ili na drugačiji način 'Ja nemam drugi dom'",objasnila je Brena, a zatim otkrila da se oprobala i kao vozač autobusa.

"Probala sam da vozim autobus i to baš Lastin autobus dok smo snimali filmove, samo je tu sistem funkcionisanja drugačiji. Mada se ja divim ženama zato što je ova vrsta neke diskriminacije koja je kod nas jako uočljiva, dok je u svetu to drugačije, tamo imate žene koje su piloti, žene koje voze brodove, astronaute, pa čak i one koje voze autobuse", rekla je "Grand" i istakla da bi muškarci trebalo da vole jake i sposobne žene.

"Pametan muškarac bi trebao da voli da ima ženu koja je sposobna za mnogo toga. Ja lično nikada nisam volela taj antagonizam između muškaraca i žena. Ako muškarac smatra da neki posao radi bolje, žena to treba da mu prepusti", izjavila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna