Sinovi Tanje Savić Maksim i Đorđe započeli su novu školsku godinu, a pevačica priznaje da je to i za njenu decu i za nju bio stres. Međutim, sada su se već privikli na svakodnevne obaveze.

"Deca i ja smo se ove godine lepo odmorili. Imali smo dva godišnja odmora. Bilo je prelepo, naodmarali smo se. Stvarno sam gledala sve da im činim. Potrudila sam se da im ovo leto ostane u lepom sećanju. Svima nam je bio stresan prvi septembar. Namučila sam se oko kupovine knjiga, nema tih izdavača koje traže, sve mora da se poklopi. To je baš bilo stresno i za mene i za njih, ali i to smo prošli, sad će već oktobar", rekla je za "Kurir" Tanja, koja naslednicima redovno pomaže oko izrade domaćih zadataka.

tanja savic
Instagram / tanja_savic_private 

"Danas sam ih radila, ništa me ne pitajte. Kada je matematika u pitanju, sa zadacima sam slaba, ali kad treba da se pišu sastavi, tu baš, baš kidam. U sastavima sam uvek bila odlična i imala sam peticu iz srpskog. Mislim da bih mogla da pišem tekstove i za sebe i za kolege", iskrena je bila pevačica.

Tanja Savić potom se osvrnula na temu nasilja nad ženama, te pomenula i odnos sa svojim bivšim mužem Dušanom Jovančevićem, koji je godinama bio vrlo turbulentan.

"I ja sam pretrpela nasilje, nema šta da lažem. Nije lepo, ne želim da dajem primer tim ženama. Moja poruka njima je da treba da se izađe iz tih odnosa i da se ne trpi nasilje. Muž, to je osoba u koju treba da imaš najviše poverenja, da te čuva, štiti i gura kroz život. On treba da ti da sigurnost, a kada te ta osoba ponižava i maltretira, onda je to stvarno za svaku osudu. Ne znam ni ja kako sam uspela to da prebrodim i kako me nije slomilo. Samo ja znam kako mi je bilo. Bila sam usamljena, bukvalno sam bila s njim, a osećala sam se kao da sam sama. Mislim da je to nešto najgore, kad živite sa partnerom, a osećate se sami na svetu", otvorila je dušu Tanja, koja je nedavno preležala korona virus, od kog i dalje oseća posledice.

tanja savic 2.jpg
Instagram / tanja_savic_private 

 "Oporavak od korone mi je bio naporan, teško mi je pao. Nije mi bilo dobro, imala sam vrtoglavice. Za pevanje su ti respiratorni organi jako bitni. Dušnik i pluća su glavni za naš posao. Brzo sam se zamarala, baš mi je bilo loše. Eto, ispala sam profesionalac, nisam otkazala nastupe i izneverila svoju publiku zbog čega mi je puno srce", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private Lepoj pevačici je duga, tamna kosa zaštitni znak!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna