Voditeljku Kristinu Radenković, koju smo navikli da gledamo kao domaćicu kvizova "Slagalica" i "Stigni me ako znaš", ovih dana imamo prilike da vidimo i u novoj ulozi - kao jednog od voditelja specijalnih emisija posvećenih Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se trenutno održava u Kataru.

Kristina uživa u ovom projektu, a kako ističe, sigurna je da bi njen pokojni otac Boban bio posebno ponosan, budući da je tokom čitavog života bio veliki obožavalac fudbala i da je tu ljubav preneo i na nju.

"Odrasla sam na fudbalskim terenima i nije mi se nikad to činilo kao mesto za jednu devojčicu, ali tata je sestru i mene uporno vodio sa sobom. Ko je poznavao Bobana, znao je da živi za arhitekturu i fudbal. Čak i kada je kancer napao treći put nemilosrdno njegov mozak, rekreativno je igrao i stoički branio gol. Znam da si negde srećan što sam deo ovog velikog projekta!", napisala je voditeljka RTS-a na Instagramu. 

Kristinin otac borbu sa opakom bolešću izgubio je pre 14 godina, a voditeljki je trebalo četiri godine da se pomiri sa velikim gubitkom i prihvati da njenog tate više nema.

"Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle 4 godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena", rekla je svojevremeno za "Glossy".

kristina radenkovic kuca 4
Instagram / kris.radenkovic 

Kako je tada ispričala, njen otac do poslednjeg trenutka imao je veliku podršku i neizmernu ljubav čitave porodice.

"Moj otac je preminuo od raka, ali ja znam koliko su ga borba i volja za životom održale 12 godina, i to s najtežim metastazama. Iz svog iskustva i iskustva moga oca znam koliko je najvažnije obolelom pružiti podršku i ljubav kako bi imao snage i volje da bude pozitivan i da veruje u svoje izlečenje. Mnogo je važno da svako ima želju za životom i da se oseća podržano i voljeno, što smo se mi uvek trudili da mom ocu i pružimo", istakla je Kristina tom prilikom.

U galeriji ispod možete pogledati fotografije Kristine Radenković sa suprugom Nikolom Radojevićem.

Instagram/krisradenkovic Kristina Radenković sa mužem Nikolom Radojevićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna