Verica Rakočević je poznata po tome da ne krije svoje godine, ali i da se trudi da očuva mladoliki izgled što duže. Sada se pohvalila slikom na Instagramu koja je mnoge, u prvi mah, uplašila.

Zastrašujuća fotografija pokazuje njeno lice izbliza, prekriveno sjajnom, glatkom folijom i uveličano pod jakim svetlom. U propratnom opisu, 74-godišnja kreatorka je objasnila kakvom se tretmanu podvrgla na antiejdžing klinici.

U pitanju je hiperbarični tretman, novitet u svetu kozmetičkih tretmana. Poznato je da terapija kiseonikom podmlađuje kožu i povećava njenu elastičnost. Procedura pojačava cirkulaciju u krvnim sudovima lica i ubrzava metabolizam na ćelijskom nivou, pa samim tim i doprinosi proizvodnji novog kolagena.

verica rakocevic.jpg
Instagram / verica.rakocevic 

Istovremeno se podstiče i rast mikroskopskih krvnih sudova i smanjuje oksidativni stres. Kiseonik može biti vrlo koristan u antiejdžing tretmanima, jer popravlja teksturu kože i smanjuje bore.

Verica je više puta kazala i da se podvrgava botoksu, kako bi umanjila bore na čelu, između obrva i oko usana.

verica rakocevic.jpg
Instagram / verica.rakocevic 

Povodom svog 74. rođendana je naglasila da je ipak ispunjava nešto sasvim drugo.

"Imam šestoro unuka, sedmo je na putu. Bogu zahvaljujem svakog jutra što kraj sebe imam čoveka koji me ispunjava i čini srećnom, što imam troje zdrave i prave dece, kojima se ponosim, i šestoro unučadi, a uskoro stiže još jedna unuka. Bila bih neispravan čovek kada ne bih bila prezahvalna", otkrila je za "Story" Verica.

Više slika kreatorke pogledajte i u galeriji.

Fejsbuk / Veljko Kuzmančević, Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna