Nenad Manojlović takmičio se u "Zvezdama Granda" nekoliko godina nakon Rade Manojlović, svoje sestre po ocu, koja je tada već bila izuzetno popularna i imala mnoštvo hitova. Nenad je, kako kaže, više puta nagovarao sestru da snime duet, ali je ona, prema njegovim tvrdnjama, stalno odlagala tu saradnju. 

"Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a ona je rekla: 'Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta.' Posle toga je ona našla neku pesmu kad sam ja prošao u 'Zvezdama Granda', ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja imamo istog oca, ali mi nikada nismo živeli zajedno. Sam se borim za sebe i svoju karijeru", ispričao je pevač za "Scandal", te dodao da od Rade nikada nije tražio pomoć.

"Generalno, ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć. Mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam brat Rade Manojlović, koja je već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima. Marija Šerifović, recimo, imala je veliki problem jer je dete poznate pevačice i svi oni su imali veliki problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekog iz porodice ko je već napravio veliku karijeru. To može da bude i olakšavajuća i otežavajuća okolnost", rekao je Nenad za pomenuti magazin.

Brat Rade Manojlović hteo da snimi duet sa njom
Youtube/Printscreen/Pink 

Pevač je, s druge strane, duet snimio sa pevačicom Aleksandrom Mladenović koja mu je kuma.

"Ja nikad nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru, a i ovo što se desilo s Aleksandrom Mladenović nije se desilo zbog toga što je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, prvenstveno sam hteo da ispunim želju kumi, koja obožava tu pesmu. Nas dvoje se nikada nismo svađali, nemamo ni zbog čega da se svađamo. Aleksandra je mnogo dobar čovek i veliki je drug. Zaista se uvek lepo ispričamo, a ako imamo neki zajednički posao, to uvek ide glatko, bez ikakvih problema", otkrio je on.

Radin i Nenadov otac Rade, bez obzira na to što su mu deca ostvarila uspešne muzičke karijere, i dalje radi na pijaci i prodaje različite proizvode, želeći da zaradi svoj dinar.

"Moj tata prodaje toalet papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin... Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna", napisala je nedavno pevačica na Tviteru.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna