Voditeljka RTS-a Kristina Radenković i bivši rukometaš Ljuba Jovanović upoznali su se u Novom Sadu u svojim ranim dvadesetim godinama i tada su prvi put otpočeli ljubavnu vezu. Voleli su se nekoliko godina, potom rastali, ali ih je sudbina dve godine nakon prvog raskida ponovo spojila.

kristina radenkovic
Instagram / krisradenkovic 

Odlučili su da svojim emocijama daju još jednu šansu, a Kristina te 2013. godine nije krila sreću zbog pomirenja sa sportistom.

"Jednom je neko lepo rekao da život nije ravna linija, a u mom slučaju ova izreka je i te kako tačna. Nakon svih uspona i padova koje smo zajedno prošli, slobodno mogu da tvrdim kako smo sada sazreli i mi, ali i naš odnos. Sve uobičajene razmirice rešavamo razgovorom, a tada je veća odgovornost na Ljubi jer mora da se nosi s mojom tvrdoglavošću. Čini mi se da je na dobrom putu da pronađe recept kako da obuzda moj ponekada neobuzdan temperament", pričala je tada voditeljka za "Story", te dodala da u Jovanoviću, pored partnera, ima i prijatelja za ceo život.

natasa bekvalac ljuba jovanovic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"U Ljubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome. Sada kada razmišljam o našoj vezi i pravim retrospektivu, shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazreli i da je to što smo ponovo zajedno možda i najlepša stvar koja je mogla da nam se desi u ovom trenutku. A sve se dogodilo spontano", govorila je tada zaljubljena Kristina, dok je Ljuba u periodu dok su bili razdvojeni priznao da je baš ona jedina žena koju je voleo.

"Do sada sam samo jednom iskreno voleo. To ne znači da sam se u ostalim vezama pretvarao, ali jednu novinarku voleo sam najintenzivnije i najduže", rekao je on tada za pomenuti magazin.

Međutim, ni drugi put ljubav između Kristine i Ljube nije opstala. Nakon raskida voditeljka je upoznala Nikolu Radojevića, svog sadašnjeg nevenčanog supruga, u kojem je pronašla muškarca svog života i sa njim dobila dvoje dece, ćerku Taru i sina Rogana. Ljuba Jovanović je, posle kraha veze sa Kristinom, ubrzo ponovo dospeo na stranice štampe i to zbog veze sa pevačicom Natašom Bekvalac.

O ovom ljubavnom trouglu kružile su mnoge spekulacije, pa se tako šuškalo da je Ljuba otpočeo vezu sa Natašom pre nego što je u potpunosti raskrstio sa Kristinom, te da ga je voditeljka, kad je to saznala, izbacila iz stana. Ona, međutim, nije želela da pridaje značaj glasinama, već je samo potvdila da više nisu u vezi i poželela mu sreću sa pevačicom.

"Tačno je da smo Ljuba i ja bili zajedno. Ali više nismo. Želim mu svu sreću sa Natašom", rekla je tada Kristina Radenković za domaće medije. 

Kristina Radenković bila u vezi sa Ljubom Jovanovićem bivšim mužem Nataše Bekvalac
Youtube/Printscreen/RTVPINK/emisije sp 

Nataša i Ljuba venčali su se u pevačicinom stanu u februaru 2015. godine, a razveli su se 2017, nakon dve godine braka. Nekadašnji rukometaš je danas srećno oženjen izabranicom Milicom, sa kojom ima ćerku Irinu.

Fotografije Kristine Radenković sa mužem Nikolom Radojevićem možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/krisradenkovic Kristina Radenković sa mužem Nikolom Radojevićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna