O dečku Nadice Ademov se piše već neko vreme, a sad je pevačica potvrdila da je spremna i za udaju. Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" je, navodno, u srećnoj ljubavi s izvesnim Damirom koji je pravi milioner.

Ona ga još krije od očiju javnosti, ali ne izbegava pitanja o svadbi. Posebno je to bilo aktuelno kad se udala njena koleginica i drugarica Vanja Mijatović. Nadica je otkrila da je spremna da stane na ludi kamen.

"Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti", kazala je Nadica. To podseća na Vanju koja je imala dva venčanja, tačnije - svadbu u Beogradu, a zatim i venčanje u Dubaiju.

"Gospodin Pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju", kaže ona kroz smeh.

nadica ademov 2-min.jpg
Instagram / ademov_nadica 

Nadica je već umela da zbuni medije izjavom kako njen momak u stvari "ima dve žene".

"To je živa istina, ja privatno nikada nemam šminku, a kada izađem na scenu, ja sam druga žena. On meni stalno govori: `Ti, kada se probudiš, ti si jedna žena, a kada se našminkaš, totalno druga i nemam potrebe da tražim drugu, jer u tebi imam dve žene`. On je srećan čovek", objasnila je pevačica.

Kad je reč o udaji, ima još jednu želju, a to je da se jedna svadba održi i u Istanbulu. Nadica je pre tri godine raskinula veridbu sa Nenadom Paunkovićem. 

Prethodno je ostavila 14 godina starijeg momka zbog kojeg je, svojevremeno, čak bila i "zaratila" s roditeljima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

Tekst: Lepa&Srećna