Vanja Mijatović neizmerno se radovala svojoj svadbi koju je mesecima unazad planirala do najstinijeg detalja. Vodila je računa o svakoj sitnici, od dekoracije, preko muzike, do venčanice kojoj je posvetila najviše pažnje, ali do venčanja nije došlo. To što se ona i njen izabranik Aleksandar nisu jedno drugom zakeli na večnu ljubav iznenadilo je mnoge. Pevačica je, uprkos svemu, zadovoljna kako je protekla svadbena proslava, iako se dan kasnije i razbolela.

"Žurka je bila fenomenalna, trajala je do kasno u noć, sve je prošlo savršeno. Probudila sam se sa temperaturom, ali nadam se da nije kovid. Mislim da su me pripreme za venčanje iscrple, trebalo je sve organizovati i uverena sam da je povišena temperatura posledica premora. U svakom slučaju, ukoliko potraje, testiraću se", rekla je Mijatovićeva, koja istakla da je slavlje proteklo u najboljem redu.

"Sve je bilo savršeno. Oduševljena sam činjenicom koliko me je kolega ispoštovalo i pojavilo se na mom venčanju. Nisam želela nikoga da forsiram, ko je želeo da otpeva nešto, latio se mikrofona. Sve je bilo spontano i opušteno, baš kao što sam i želela", rekla je za Alo! Mijatovićeva, koja je potvrdila da matičara na svadbi nije bilo.

"Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo. Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom - potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu", zaključila je Vanja.

Među zvanicama su i brojne javne ličnosti, Aleksandra Mladenović, Jana Todorović, Šako Polumenta, Joca Stefanović, Darko Lazić sa novom izabranicom, Nikolina Kovač i Saša Kapor, Katarina Grujić, Uroš Živković, Ana Sević i mnogi drugi.

Pogledajte fotografije sa venčanja Vanje Mijatović u galeriji ispod.

Kurir / Ana Paunković, ATA / Antonio Ahel Svadbena žurka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna