Svadba Vanje Mijatović je tema medija već nekoliko dana, a svima je čudno što uopšte nije bilo venčanja. Pevačica kaže da je to bila njena i suprugova ideja, jer su hteli da svi budu odmorni i veseli.

"Znamo kako to ide, prvo crkva, pa opština, pa samo veselje, gosti gosti ne znaju gde su... Želeli smo da svi budemo odmorni i veseli, da se samo zezamo i da nam bude lepo. Podelili smo to na dva dana, venčanje će tek biti, dogovorićemo se. Mnogima je bilo čudno iako je meni pametno i logično. Naše venčanje, naša pravila", kazala je Vanja za Pink.

Posebna priča se vodi u vezi sa njenom venčanicom, ali i o troškovima koje su mladenci imali. "Ne bih platila tu cifru o kojoj se pisalo. Nikada ne bih dala tih čuvenih 50.000 evra, to zaista nije tako.

Venčanica Vanje Mijatović
Kurir / Ana Paunković 

Ne bih pričala o ciframa i poklonima, meni je to degutantno. Svako kome poznaje zna koliko je to meni nebitno", kazala je Vanja.

Ona se i razbolela odmah posle svadbe. "Rasplakala sam se kada sam ušla u salu kada sam videla toliko dragih ljudi koji su došli da ospoštuju naš divan dan... Radosnice su bile prisutne.

venčanica Vanje Mijatović
Kurir/Ana Paunkovic 

Svi gosti su mi rekli da im je bilo divno, iako je meni sve to sada kao u magli, jer ipak je meni ovo prvo venčanje. Organizacija je bila jako stresna, malo sam se i razbolela nakon svega, te sam morala i neke nastupe da otkažem", objasnila je pevačica.