Kerol Midlton javnosti je najpoznatija kao majka princeze od Velsa, međutim ona je puno više od toga. Baka je čak petoro unučadi, ali i uspešna poslovna žena koja je sama uspela da izgradi svoje poslovno carstvo. Danas živi na visokoj nozi, ali u detinjstvu je život nije mazio. Kako je ispričala svojevremeno u intervjuu "The Telegraph" jedno vreme je provela u dečjem domu koji je bio namenjen radničkoj klasi, jer roditelji nisu imali novac da je šalju na dalje školovanje.

Nakon što je sa samo 16 godina napustila školu zaposlila se u aviokompaniji "BOAC" kao stjuardesa. Već tada je znala da ima smisao za biznis, pa je rešila da to iskoristi. Zahvaljujući poslu upoznala je budućeg supruga Majkla Midltona, a iako je u svim silama želela da pobegne iz male sredine prvo su živeli u industrijskoj zoni nedaleko od aerodroma, da bi se posle sa decom preselili na selo. Pre nego što je starija ćerka Kejt napunila pet godina otvorila je firmu "Party Pieces" koja je se bavi organizacijom proslava. 

"Shvatila sam da na tržištu postoji 'rupa', da nema stvari potrebnih za uređenje raznih zabava koje ne bi bile preskupe, a koje bi dobro izgledale. Zbog toga sam ih odlučila da ih sama dizajniram. Odnela sam neke prototipe onoga što sam mislila da je dobro nekim trgovcima, ali su me odbili", prisetila se svojevremeno za "Daily Mail".

 Kako Kerol izgleda pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Majka Kejt Midlton oduševljava modnim kombinacijama!

U početku je sve radila sama u kuhinji, a posao se pokrenuo tek nakon što je počela da plaća oglase u dečjim časopisima. Godine 1992. započela je s online prodajom svojih proizvoda, što se ispostavilo kao pravi potez. Danas se njeno bogatsvo procenjuje na čak 67 miliona dolara. Kerol je ćerkama dala pravi primer da je moguće balansirati između majčinstva i uspešnog posla.

Pogledajte još fotografija Kejt Midlton u galeriji ispod.

Profimedia Modni stil za kraljicu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna