Kada je velška lepotica Ketrin Zita Džons objavila da se udaje za 25 godina starijeg glumca Majkla Daglasa mnogi su joj savetovali da dobro razmisli.

"Sećam se da su govorili da će on imati 75 godina, kada ja budem imala 50, ali to je samo matematika", kaže slavna glumica koja je proslavila 53. rođendan 25. septembra, dok je njen suprug istog dana napunio 78. Par se na kratko rastao nakon glumčeve borbe sa rakom jezika, i njene dijagnoze bipolarnog poremećaja. Ipak,uspeli su da prebrode sve probleme.

"Nemoguće je da prođe bez uspona i padova ako živite s istom osobom i budite se s njom svaki dan. Budim se uz Majkla gotovo 25 godina. Volim da budem u braku, ali kad razmislite o tome, to je luda stvar", kaže glumica, koja je supruga i bračnu zajednicu uporedila sa skupocenom modnom torbicom.

"Hoćeš li da se udaš za mene? Naravno! Ali onda o tome razmišljate kao o Šanelov torbici na koju ste potrošili celo bogatstvo, a zapravo vam se više i ne sviđa, pa je ponudite za dalju prodaju", rekla je glumica.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons
Profimedia 

Ketrin i Majkl upoznali su se 1998 godine, na Deauville Film festivalu. 

"U noći kad sam je upoznao, saznao sam da smo rođeni na isti dan. Nakon što mi je to rekla i otkrila da voli golf, rekao sam joj da ću baš ja biti otac njene dece. Poželela mi je laku noć", svojevremeno je izjavio slavni glumac za strane medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna