Pevačica Goca Tržan pre 11 godina se razvela od Ivana Marinkovića, sa kojim ima ćerku Lenu. Taj period pamti kao jedan od najtežih u životu, a za bivšeg muža kaže da nije želeo pomoć, kao i da joj je često pravio scene. 

"Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji", priznala je Goca u svojoj emisiji "Ako progovorim“ i istakla da je pokušala da pomogne bivšem mužu.

"Bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu: 'Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti'. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga", ispričala je pevačica koja je najviše razvela zbog deteta.

"Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem", rekla je Goca koja je sreću pronašla pokraj bubnjara Raše Novakovića sa kojim je već 11 godina u ljubavi, od kojih su sedam godina u braku

Pogledajte još fotografija Goce Tržan i Raše Novakovića u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna