Pevačica Goca Tržan pre 11 godina se razvela od Ivana Marinkovića, a taj period pamti koja je od najtežih u životu.

"Ja sam prošla kao bos po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Imala sam utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue itd ", ispričala je Goca na "K1" televiziji, koja je nedavno priznala da je bivšem suprugu spasila život kada je zbog upale mozga i nekontrolisanog ponašanja završio u duševnoj bolnici. Iako su tada prebrodili krizu, ubrzo su se razveli jer se otac njene ćerke Lene odao porocima.

"Reč je o encefalitisu, odnosno upali mozga, bolesti zbog koje se on u tim situacijama ponašao kao životinja i nije mogao da kontroliše postupke. Ispadala mu je hrana iz usta, red reči u rečenici mu se mešao. Bukvalno sam mu spasila život tada, on kao ranjena životinja, opirao se, tada sam dojila, došla je Hitna, policija je morala da ga odvede zbog manifestacije bolesti. Stavili su mu lisice i u gaćama izveli, rekla su da je za 'Lazu', da ga vode tamo, ta bolest ostavlja nenormalne posledice, bio je na aparatima, kao u komi", otvorila je dušu pevačica u emisiji “Preživeli” i istakla da su oboje krivi.

Razvod Goce Tržan ponovo u fokusu javnosti
Printscreen/ YouTube TVDR 

"Posle svega nisam mogla da živim s nekim ko pije, ko se kocka, mada i nisam znala ništa o tome, htela sam da popravim to sve, on nije imao kapacitet da svari mene i moju energiju, zato je bio nesrećan sa mnom, nisam u fazonu da je on kriv, oboje smo, jer sam ja sipala pet litara vode u ovu malu čašu, koja nije mogla to da primi, prelivala je...

Iako smo se dogovorili da bude bez medija, možda je želeo osvetu, i dalje sam, 11 godina posle, maltretirana, ja mogu da kukam sada, ali opet bih sve isto zbog ćerke", ispričala je Goca.

Gocina i Ivanova ćerka Lena je u septembru krenula u srednju.

"Upisali smo se u srednju školu, ja joj se nisam mnogo mešala ni u osnovnu školu. Stalno pitam 'Na koju foru si ti imala 90 bodova od 100, a nisi pipnula ništa', ona je u fazonu 'E, nemoj da me maltretiraš, pusti me'. I odlična je u školi, sve naše zahteve je ispunila, nemam nikakav argument da joj oponiram, tako da hvala Bogu ona razume da je to važna stavka u životu, naročito za žene, obrazovanje je strašno važno", iskrena je bila pevačica u emisiji "Premijera".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna