Kada je te 2011. godine upoznala 14 godina mlađeg bubnjara Radomira Rašu Novakovića, Goca Tržan, kako je sada priznala, mislila je da je u pitanju samo prolazna avantura, a ne ljubav za ceo život.

Za 11 godina koliko su zajedno mnogo toga se, priznaje, promenilo, ali na bolje.

"Sve se promenilo. Na početku, bar što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, trebalo je da bude samo jedna se*sualna avantura koja će da mi nahrani ego. Ali eto, ispostavilo se da je ipak drugačije. Postoji razlika, mi smo od onih parova kojima je kako prolazi vreme sve bolje. Zato što strast nije ono što je činilo našu vezu konstantnom, i mislim da ne treba da čini nijednu vezu. Strast je nešto što se budi svesno, ili ono što se ljudima dešava na nivou animalnog, kada se upoznaju. Ali generalno mislim da je naša veza nešto potpuno drugo", rekla je sada pevačica za "Informer".

Goca je dodala i da se sa mužem najčešće svađa oko ćerke Lene, njene naslednice iz prvog braka, koju je Raša od početka prihvatio kao svoje dete.

goca trzan
ATA / Antonio Ahel 

"Najviše se svađamo oko Lene. Ja sam stroga, onda kaznim, pa onda popustim, pa je onda Radomir u fazonu 'nemoj tako strogo da je kažnjavaš, ako hoćeš da je kazniš, kazni je nečim što možeš da ispoštuješ'. Oko posla se svađamo, i eto oko Lene, ali to svi bračni parovi koji imaju decu znaju, da se oko dece najviše svađa", iskrena je bila Goca. 

Redovna fizička aktivnost pomaže joj da održava liniju, a najviše voli planinarenje, iako se rekreativno bavi i drugim sportskim aktivnostima.

"Ja mislim da se skoro sve žene bore sa kilažom, ja ću umreti gladna, a debela. To je stav svake žene, nijedna žena sebi nikad neće biti dovoljno mršava. Meni pomaže svaka vrsta bavljenja sportom, ja sam aktivna žena i nisam od onih koje samo gladuju. Meni je potrebno da se krećem i potrebno mi je da sam na raznim nadmorskim visinama, tako ronim, planinarim, skačem paraglajding. Sad smo išli na planinarenje u Austriju, u Tirol", otkrila je Goca Tržan, koja kaže da je najveći planinarski izazov tek čeka.

"Najizazovnije nešto mi se tek sprema, pošto se spremam da se popnem na Savin kuk, to je jedan od najviših vrhova na Durmitoru, i to ću da idem sa planinarskim društvom. Ovo što smo do sada išli je uglavnom za rekreativce, a nešto ozbiljnije, za to mora ozbiljnije i da se sprema. Ja volim rizik, volim prirodu, za mene je priroda najbolje mesto na kojem mogu da se nađem. Neki ljudi vole da idu u beton, u zgrade, da se slikaju na Menhetnu, a ja volim zelenilo, prirodu, seljačko sam dete, iako sam rođena u Beogradu", zaključila je kroz osmeh pevačica.

Još fotografija Goce Tržan i Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna