Nakon razvoda od prvog muža Ivana Marinkovića, sa kojim je dobila ćerku Lenu, Goci Tržan se sreća ponovo osmehnula. Upoznala je 14 godina mlađeg bubnjara Radomira Rašu Novakovića, sa kojim je već 11 godina u ljubavi, od kojih su sedam godina u braku. Raša je u njen život ušao u trenutku kada joj je bilo najteže, i obojio ga najlepšim bojama.

"Raspadala sam se jer sam se razvodila u tom trenutku, ali on je tome pristupio toliko otvoreno, toliko iskreno i hrabro i potpuno bez zadrške, da me je to osvojilo posle izvesnog vremena. Nisam znala zašto bih ga odbila", rekla je pevačica u emisiji “Na večeri kod“.

goca trzan
ATA / Antonio Ahel 

Gocin sadašnji suprug od početka je njenu ćerku Lenu prihvatio kao svoje dete i velika joj je podrška u odgajanju naslednice.

"Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: 'Aman čoveče, pusti je'. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve, naročito kada obe pošizimo", priznala je Goca i dodala:

"Ja sam najobičnija, normalna, lepo vaspitana ženska osoba. Nekada malo ratoborna i nepodnošljiva, ali to su retki momenti."

Goca Tržan i Raša Novaković godinama se putem vantelesne oplodnje bore za zajedničko dete, o čemu je pevačica i javno govorila.

Goca Tržan o Rašinom odnosu sa njenom ćerkom Lenom
Printscreen/ YouTube TVDR 

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", rekla je jednom prilikom Goca u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goce Tržan i Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna