Marina Visković rođena je u Beogradu i odrasla je u Zemunu, sa majkom, ocem i bratom. Priznaje da nije volela da ide u školu, pa da je zbog toga čak često i plakala, ali da je uprkos svemu imala odlične ocene.

"Završila sam Osnovnu školu 'Gavrilo Princip' u Zemunu. Iako sam imala petice, svako jutro sam plakala kada je trebalo da izađem iz kuće jer nisam volela rano da ustajem. I sada mi je to problem! Jedva sam čekala da završim školu samo da ne bih rano ustajala. Nikad nisam bila štreber, mojim roditeljima nije bilo bitno da imam sve petice, već samo da završim fakultet. Zato sam upisala psihologiju, ali teško da ću je ikad završiti jer mnogo nastupam", kaže Marina za "Hit Informer".

marina viskovic 7.jpg
Instagram / marina_viskovic_official 

Roditelji joj nisu bili strogi, a veliki uticaj na nju imala je baka Vera, sa kojom je u detinjstvu provodila mnogo vremena i čiju smrt je kasnije teško podnela. Po njoj bi volela da jednog dana nazove i svoju ćerku.

"Nikad me nisu tukli! Moji roditelji su blage naravi i nisu uopšte bili strogi. Mama je znala da podvikne i terala me je da sređujem kuću, a tata me nije nikad čak ni izgrdio. Kratko sam išla u vrtić jer sam mnogo bila vezana za baku i nisam htela da se rastajemo. Svaki dan mi je spremala najbolje sendviče sa nekim specijalnim hlebom, paradajzom i salamom. Letos, dok sam bila u Crnoj Gori, setila sam se tih prelepih sendviča. Otišla sam u prodavnicu, kupila sve sastojke i sama napravila sendvič, ali nije bio kao bakin... Tata mi je tada radio kao profesor, a mama u kadrovskoj službi, tako da sam detinjstvo provela s baba Verom. Imala je baš veliki uticaj na mene. Bila je intelektualac, napisala je bukvar. Uvek je bila dama koja ima dobar nakit i torbe, koje sam i sama nosila. Da imam ćerku, zvala bi se Vera, po mojoj baki. Umrla je kada sam završavala srednju školu, to je za mene baš bio težak period", otkrila je pevačica.

Marina je završila Pravno-birotehničku školu u Zemunu, u kojoj je njen otac predavao fizičko vaspitanje. Još pre punoletstva počela je da peva, a najviše zarađenog novca oduvek je trošila na garderobu.

"Počela sam vrlo mlada da pevam, nisam ni bila punoletna! Roditelji mi čak ni to nisu zabranjivali. Sećam se da sam sa drugarom klavijaturistom išla na nastupe. Pitala sam nedavno moje zašto su mi dozvoljavali to, rekli su da meni niko ništa nije mogao da zabrani. Na početku karijere pevala sam za bakšiš. Pare mi nisu bile važne, već samo da nastupam. Bitno mi je bilo da imam svoj bend i da lepo odradim tezgu. Sećam se da sam počela da pevam kod moje kume, koja je krstila sina. Imala sam nepunih 17 godina... Uvek sam bila tremaroš, ali sam to skrivala. Tada sam dobila mnogo novca, a članovi benda su prišli mojim roditeljima i pitali ih da nastupam s njima. Rekli su im da sam izvanredna i da imam super glas. Ne znam koliko novca sam uzimala, ali posle svake svirke kupovala sam odeću. Prvi honorar sam dala na garderobu, a i sada najviše trošim na stvari", ispričala je pevačica.

marina viskovic 45.jpg
Instagram / marina_viskovic_official 

Marina trenutno nema dečka, a njena najveća ljubav bio je Mirko Vuković, sa kojim je u ljubavi bila deset godina. Bili su vereni, ali umesto odlaska pred oltar desio se raskid.

"Bila sam u dugoj vezi sa Mirkom, on je jedini muškarac kog sam predstavila javnosti. Zajedno smo bili deset godina. Neizmerno sam ga volela. Međutim, raskinuli smo i otad se ne srećemo i nemamo kontakt. Bilo je lepo dok je trajalo, ali sada je još lepše jer sam slobodna. Trudiću se ubuduće da intimu čuvam za sebe, jer je moja publika navikla da se fokusiram na pesme, a ne na muškarce", iskrena je bila pevačica, koja je na kraju priznala da joj udaja i majčinstvo trenutno nisu prioritet.

"Trenutno mi nije prioritet da se udam i ostvarim kao majka. Znam da će se sve to desiti kad ja budem želela. Mogla sam da se udam više puta, i sada mogu ako hoću, jer uvek imam udvarače. Da mi je cilj dete, već bih ga imala. Međutim, radije bih ostala sama i bez deteta nego da imam teret koji će me pratiti ceo život. Pažljivo biram sa kim ću to uraditi i kada. Imam 34 godine i treba da živim punim plućima. Karijera je sada izvor moje sreće i hoću tako da bude još nekoliko godina, pa posle može beba", rekla je na kraju.

Još fotografija Marine Visković pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Menjao se stil i izgled!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna