U kući Lepe Brene se slavi Aranđelovdan, a pevačica se vratila u Srbiju posle serije koncerata u Americi i zasukala rukave. Poznato je da je kuhinja mesto na kojem se svi njeni ukućani rado borave, naročito Boba Živojinović koji je veliki gurman.

Video snimke je i ovog puta podelio sin Viktor koji, na tatu, uživa u pripremi jela. Naravno, glavna tema snimaka se čuvena sarma. Već je svima poznata šala da Boba može da da recept za ovaj specijalitet, ali da je posle toga "spreman da ubije". Viktor je otkrio samo jedan detalj...

Lonac je, prema očekivanju, ogroman s obzirom na broj gostiju koje će dočekati Boba i Brena. Zanimljivo je da se slanina ređa tako da formira krst upisan u krug lonca, a izgleda da je za uspeh jela ipak najvažniji "začin" dobro raspoloženje.

viktor sa kuvaricom sprema arandjelovdan-min.jpg
Instagram / viktorernest 

Viktor je snimio selfi kako nazdravlja sa kuvaricom Katom, a Lepu Brenu je uhvatio u trenutku kad igra sa jednom od kuvarica uz zvuke pesme Đanija Trajkovića.

Zavirite i vi u kuhinju poznate zvezde i pogledajte kako se priprema Aranđelovdan...

Lepa Brena sprema slavu Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna