Početak Svetskog prvenstva u Kataru je sportski događaj svetskog ranga, a na takmičenje su otišli ne samo fudbaleri već i njihove "lepše polovine". Mnoge žene i devojke članova svetskih reprezentacija su odlučile da i same krenu u Dohu gde će moći da izbliza prate utakmice.

Jedna od njih je i Anastasija Ražnatović, koja je najavila da će otputovati u Katar gde njen dečko, Nemanja Gudelj treba da nastupi za reprezentaciju. Svima je čudno što se još nije oglasila na Instagramu tim povodom, pa se ponovo  šuška o njihovom raskidu i postavlja pitanje da li je između njih dvoje sve u redu.

Druge popularne pevačice su već uputile poruke podrške našim sportistima. Još jedna obožavateljka fudbala koja svim silama bodri srpsku reprezentaciju na ovako velikom događaju je Marina Tadić.

marina tadic-min.jpg
Instagram / marinatadic_official 

"Pratićemo ih, naravno i bodriti", kazala je Marina Tadić za Grand. "Baš sam slušala ono što je selektor Piksi rekao da oni ništa ne moraju, ali mogu mnogo i to mi se svidelo, jer nema presije nad tim igračima. Ne moraju da pobede, ne očekuje se od njih da osvoje Svetsko prvenstvo. Stvorila se euforija među ljudima što je dobro, mada sa druge strane je to pritisak. Mislim da su ovi momci pokazali da su složni i da posle dugo vremena možemo biti tim", poručila je Tadićeva.

Njen omiljeni igrač je - očekivano - Dušan Tadić, ali i Mitrović je njen miljenik. "Čak i ako ne pratim neku utakmicu, prati je moj suprug i obično ga samo pitam - da li je Mitrović ušao u igru. Kad čujem da jeste, opustim se, jer znam - daćemo gol", kaže pevačica.

I Gabrijela Pejčev kaže da će navijati i pratiti naše fudbalere koliko god joj to posao bude dozvolio, a i njen omiljeni fudbaler je Aleksandar Mitrović.

Izuzetak je Ilda Šaulić u čijem srcu je, ipak, Luka Adžić, Šabanov unuk i sin Ildine sestre Sanele. Ipak, i ona će sa mnogo žara bodriti naše "orlove". "Svim srcem smo uz njih, a mnoge od njih i lično znam i vrlo sam srećna što učestvujemo na jednom tako lepom takmičenju", kazala je pevačica. 

Ilda Šaulić godine
Youtube/Printscreen/TOXIC TELEVISION 

Milica Pavlović je imala najveća očekivanja. "Apsolutno očekujem zlato od naše reprezentacije. Sa Brazilom će biti napeta utakmica, ali ja verujem u naše momke, u našu energiju i naš inat. Tako da se baš radujem, navijaću i pokušaću da sačuvam živce", kazala je pevačica.

milica pavlovic-min.jpg
Instagram / senoritamilica 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna