Aranđelovdan ove 2018. godine pada u sredu, 21. novembra. Slava Svetog arhangela Mihaila je jedna od najvećih srpskih slava posle svetog Nikole, piše Lepa & Srećna. Mnogi Srbi slave Aranđelovdan, a među njima i porodica Živojinović

Tačnije u domu Lepe Brene za Aranđelovdan se okuplja veliki broj gostiju i za tu priliku Boba Živojinović koji je poznat po tome da vrsno kuva, a i njihovi naslednici Stefan i Viktor vole da se pridruže u pripremanju slave.

PROČITAJTE JOŠ: Kako se slavi Aranđelovdan: Žito je obavezno za slavu svetog Arhangela Mihaila (VIDEO)

Svake godine Boba i deca prave sarmu, a s obzirom na broj gostiju, verovatno pravljenje slavske sarme zahteva ogroman lonac i mnogo veštih ruku. A toga nikako ne fali u domu Živojinovića. Prethodnih godina je Boba kroz šalu pretio da neće moći da im otkriva recept inače bi morao da ih ubije.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite ko ove godine sprema sarmu!

PageBreak

Međutim na Instagramu je osvanula slika najmlađeg sina Viktora kako savija sarme. Očigledno je Boba popustio i prepustio kuhinju svom sinu. Sigurni smo da je Viktor savršeno savladao ovaj zadatak sudeći po njegovom osmehu i samopouzdanju. 

PROČITAJTE JOŠ: SLAVSKI RUČAK: predlozi za savršenu slavsku trpezu (RECEPTI)

Viktor je poslednjih par godina vidno smršao i svi su pretpostavljali da će on izostati sa pripreme slavlja, jer dok kuvate ne možete da ne ispobate da li ste dovoljno začinili. Međutim Viktor je pokazao da je karakter i da se ipak drži tradicije koju ne propušta ni za šta na svetu. Mladi Živojinović je napisao uz sliku: "Kao i svake godine! Slava..." i oduševio svoje pratioce! 

Izvor: Lepa & Srećna