Sloboda Mićalović zabrinula je javnost nakon što je na Instagramu objavila snimak kako leži u krevetu prikačena na infuziju. Glumica ima gust poslovni raspored, pa nije isključeno da se preforsirala obavezama, zbog čega joj je ukazana hitna medicinska pomoć.

"Uspori, izdvoj vreme za sebe i sve će biti dobro", napisala je glumica na Instagramu.

Budući da glumica ima osmeh na lica, pretpostavlja se da je Sloboda dobro i da joj je usled poslovnog tempa bila potrebna ovakva vrsta pomoći.

Sloboda Mićalović na infuziji
Instagram/Sloboda Mićalović 

Sloboda, inače mnogo vremena posvećuje svom zdravlju, ali i izgledu. Nedavno je napunila 41 godinu, i zadovoljna je onim što je postigla.

"Četrdesete godine su mi donele to da sam dobro u glavi, da sam stabilna. Sve što sam želela se, Bogu hvala, ostvarilo i desilo. Da li je moglo da bude bolje to ću ja videti na kraju, kad podvučem crtu, ali za sada je moj život dobar, ja se dobro osećam, ništa pretenciozno. Ja sam uvek bila od onih osoba koje smatraju da treba živeti skromno, ja se ne osećam bolje ako imam dobar sat ili fantastične cipele. Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše 'ne jedem meso, ja sam vegan', a onda nosi 'Luj Viton' koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem", rekla je u emisiji "Exkluziv" Sloboda.

Pogledajte još fotografija Slobode Mićalović u galeriji ispod.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Antonio Ahel/ATAImages Slavi 41. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna