Iako su dugi brakovi retkost a posebno u svetu poznatih, Olga Odanović i Dragan Petrović Pele traju već više od tri decenije. Jedno drugom su bezrezervna podrška i ne mogu da zamisle drugačiji život, ali ljubav nije počela glatko. Upoznali su se na Akademiji, kada su zajedno radili diplomsku predstavu Nenada Prokića "Groblje automobila“.

"U toj predstavi igrali smo muža i ženu i trebalo je da se u jednoj sceni poljubimo. Ali, on je to stalno izbegavao govoreći: „Ne moramo baš sada“. I tako smo stigli do generalne probe. Ništa ja nisam primećivala. Družili smo se, sve je bilo u redu. Na kraju smo uradili i tu scenu", ispričala je glumica koja je jednog dana, po povratku kući, shvatila je da Pele ide za njom.

"Sve vreme mi je govorio: 'Moram nešto da ti kažem'. Rekla sam mu da žurim, nemam vremena za razgovor. Tada sam živela u Zemunu sa bratom i jednom drugaricom iz Splita koja je studirala veterinu. 'Dobro, samo da te ispratim', zamolio me je. 'Šta ti je odjednom pa si odlučio da me pratiš kući\, pitala sam ga, pomalo zbunjena. Ništa mi nije bilo jasno. Sutradan, dolazim na probu, a u vežbaonici samo Pele. Pitam ga gde su svi, kaže : 'Doći će malo kasnije' Sve je unapred dogovorio",  ispričala je Olga u emisiji "TV lica kao sav normalan svet“.

"Uselio se kod mene za dva dana. Doneo je svoje stvari, čak i mini-stereo uređaj. Ali, bilo je lepo. Sa drugaricom sam otišla na letovanje koje sam ugovorila pre nego što sam ga srela. Imala sam život i pre njega. Posle dva dana došao je za mnom u Poreč sa našim budućim kumom. Uvek je bio uporan u svemu", ispričala je Olga.

Na pitanje kako glasi recept za dug i uspešan brak Pele je istakao trud.

"To mora da se održava, nije to samo među glumcima tako i ljudi se sastaju i rastaju iz raznoraznih razloga. Ja sam negde izračunao da se to ne isplati uopšte. Ja sam preko 30 godina u braku sa Olgom i to je poprilično dug staž. Ne hvalim se niti se žalim. Imamo dvoje odrasle dece, koja su svoji ljudi. Bilo bi mi neverovatno da se sada to promeni, ne bih video sebe u nekom samačkom komfornom životu, a i razvod je skup. To ne menja puno stvari, para nema i može da bude skup koliko hoće. Ovo nije holivudski brak i mi nismo holivudska zemlja, mada bismo voleli da budemo to. Mnogi se i ponašaju kao da žive u Holivudu", rekao je svojevremeno glumac.

Poznati glumački par ima sina Jakova, koji je završio produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, i ćerku Lenku, koja je krenula glumačkim stopama roditelja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna