Jelena Karleuša se često nalazila u centru pažnje javnosti, zbog svog braka, načina oblačenja i odnosa sa kolegama i javnim ličnostima. Sama je uvek umela da se izbori sa svim nedaćama, a cilj joj je uvek bio da pre svega, zaštiti ćerke Niku i Atinu.

 "One su dve device u horoskopu i to znači da sve drže u sebi, što sigurno loše utiče na njih. Kada sam prolazila kroz neke problematične i krizne situacije u životu, odlazila sam na njihove profile na društvenim mrežama da pročitam šta im sve deca pišu i shvatila sam da su moje ćerke ozbiljnije, zrelije, jače nego što sam mislila da će biti jer bukvalno reč o tome u kući nisu progovorile, ne pridaju tome značaj i ne žele da mamu nerviraju. A kada ja prva krenem da pričam o tome, one odmah kažu: 'Bože, mama, normalno, znam, ne moraš da mi objašnjavaš'. Onda shvatim da sam vaspitala jaku decu. Možda zvuči tužno što sam odgajila jake devojčice, umesto da su, recimo, bezbrižne, ali morale su da budu takve", rekla je Karleuša i otkrilla da ćerka sa njom vode lične razgovore.

"Duško je, kao svaki tata, uglavnom kasica prasica. Tu vrstu ozbiljnih razgovora najčešće vode sa mnom, mada se i on maksimalno trudi da, koliko zna i može, priča sa njima. Ono što je jako važno, eto moram i da pohvalim Duška, nikada se nije usprotivio ili kontrirao bilo kojoj mojoj vaspitnoj odluci. Kad mu se požale, samo im odgovori: 'Ako je mama tako rekla, tako će biti'. On zna da ću uvek učiniti samo ono što je najbolje za njih i zna da ja ne popuštam, dok im on popušta u svemu. Kad god je reč o stvarima koje su bitne za njihovo školovanje ili vaspitanje, ne meša se u moje odluke i hvala mu na tome", otkrila je za "Story" Karleuša, koja je nedavno otkrila da joj je bivši suprug skrenuo pažnju da ne želi da o njemu govori u javnosti, kao i da je zbog toga dobila pretnje od strane njegovog pravnog tima.

Ćerke Jelene Karleuše proslavile rođendan
Instagram/Jelena Karelusa 

"Porodica je na okupu, on generalno smatra da ja ne treba da pričam o njemu u medijima i ja se prosto sada plašim njegovog advokata. Poslednji put kada sam to uradila, njegov advokat me je odmah zvao i zapretio", otkrila je Jelena na konferenciji za medije koju je održala povodom svog novogodišnjeg nastupa u Beogradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna