Prva devojka koju je Miloš Biković predstavio javnosti bila je njegova koleginica Brankica Sebastijanović, sa kojom se zabavljao pre gotovo deceniju. Miloš i Brankica su, u vreme dok su i u privatnom životu bili u vezi, glumili bračni par u seriji "Samac u braku", a ovaj projekat oboma im je doneo veliku slavu.

Njihova ljubav trajala je četiri godine, a pažnju su posebno privlačili zbog odluke da se "čuvaju brak", o čemu su javno govorili. Jednom prilikom, Brankica se osvrnula na prašinu koja se podigla zbog ove njihove izjave.

Bivša devojka Miloša Bikovića Brankica Sebastijanović
Youtube/Printscreen/RTS 

"Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše", rekla je tada za domaće medije glumica, ističući da je Miloš odrastao u patrijarhalnoj hrišćanskoj porodici.

Raskid je, međutim, usledio nakon četiri godine veze, a da je došlo do kraha uspevali su da sakriju od medija puna dva meseca. Brankica Sebastijanović nakon toga se povukla iz javnosti, retko daje intervjue, a o svojim emotivnim partnerima nikada više nije govorila za medije.

Povezivana je sa mladim glumcem Bogdanom Bogdanovićem, kao i sa producentom Manetom Šijanom, za koga se pisalo da ju je čak i verio, ali je glumica to demantovala.

Miloš Biković, s druge strane, svoje partnerke nije krio, pa je tako poznato da je jedno vreme uživao u ljubavi sa Ruskinjom Sašom Lus, potom sa Aglajom Tarasovom, kao i sa Ukrajinkom Arinom Vološinom. Neko vreme zabavljao se sa srpskom manekenkom Barbarom Tatalović, dok je od prošle godine u srećnoj vezi sa Ivanom Malić, pravnicom iz Crne Gore.

Još fotografija Brankice Sebastijanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sebastijanovicbrankica Brankica Sebastijanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna