Sloboda Mićalović i Jelena Karleuša su na suprotnim stranama kad je u pitanju luksuz. Glumica je nedavno izjavila da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmeh. Sa druge strane, pevačica forsira skupocenu garderobu i nakit, stalno se slika u najglamuroznijim izdanjima.

Međutim, Boba je dodala i još jedan komentar koji je Karleuša, očigledno, doživela lično, a odnosio se na vegane koji nose tašne od kože.

"Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše `ne jedem meso, ja sam vegan`, a onda nosi `Luj Viton` koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem", rekla je glumica.

sloboda micalovic
ATA / Antonio Ahel 

Malo je trebalo da se Karleuša oglasi. "Upravo sam htela da pojedem jednu moju Luj Viton" torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus", napisala je pevačica.

jelena karleusa viton torba od kupusa.jpg
Instagram / karleusastar 

Dok svi iščekuju kakav će odgovor biti, podsetimo da su mnoge modne kuće prestale da koriste krzno pod pritiskom javnosti koja smatra da samo najsurovije osobe mogu da nose takve odevne predmete.

Kad je koža u pitanju, situacija je drugačija, brojni dizajneri i dalje koriste ovaj materijal. Luj Viton se ne smatra "vegan-frendli" brendom, ali vole da naglase da prave i tašne od platna kojima je osnova plastična. Najnovije modele modernih tašni pogledajte u galeriji slika!

Profimedia U trendu su male tašne, čvrste forme i jarkiih boja.

Izvor: Lepa&Srećna