Otac Britni Spirs Spears, Džejmi Spirs, i njegov pravni tim javno su objavili medicinski karton pop zvezde u pokušaju da je ponize, rekao je njen advokat Metju Rosengart. Regovala je i sutkinja Brenda Peni koja je bila kritična prema ocu slavne pevačice.

"Džejms i njegov advokat nisu uspeli da daju nikakvo objašnjenje zašto su otvorili dokumenta koja su već zapečaćena",  rekla je sutkinja i istakla da dokumentacija krije osetljive i poverljive informacije.

Britni je ranije opisala "ozbiljnu mentalnu traumu‘ koju je pretrpela tokom 13 godina očevog starateljstva. Džejmi je pod pritiskom javnosti odustao od zakonskog starateljstva nad ćerkom u avgustu 2021. godine. 

Britni je tada ispričala da otac mešao u sve njene odluke: od izbora emotivnih partnera, odluke da ponovo postane majka, ali i renoviranja stana.

"Poslednji put kada sam razgovarala sa vama.. osetila sam se mrtvom. Ovo vam ponavljam jer morate da razumete da ne lažem. Možda sada shvatite dubinu i stepen mojih oštećenja. Ja zaslužujem promene. Nesrećna sam, ne mogu da spavam, istraumirana sam...Ne želim da budem rob. Jako sam besna, plačem svaki dan", rekla je Britni i ispričala da ima ugrađenu kontracepciju i da ne sme da ide lekaru "jer ne žele da ima decu".

britni spirs
Profimedia 

"Želela sam da imam priliku da se udam i imam decu, ali oni to nisu hteli..Imam ovaj uređaj u sebi koji me sprečava da zatrudim. Želim da mi ga izvade, ali oni ne žele da me odvedu kod lekara", rekla je ona i istakla da njen otav uživa u tome što je kontrolisao

"Samo želim svoj život nazad“, rekla je Britni a podršku su joj pružili brojni obožavaoci ali i mnoge javne ličnosti, među kojima su i Džastin Biberi i Džastin Timberlejk.

Džejmi je tada rekao da je priroda problema njegove ćerke znatno ozbiljnija i siguran je da bi mu javnost i njeni obožavaoci, kada bi znali o čemu je reč, bili zahvalni na svemu što je učinio za svoju ćerku.

"Nema sumnje da je starateljstvo spaslo Britni katastrofe, pružilo joj podršku kada joj je ona bila potrebna i ponovo sagradilo njenu reputaciju i karijeru", rekao je on.

Profimedia Venčanje Britni Spirs

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!