Pevačica Britni Spirs otkrila da ima oštećenje nerava i jake bolove u slepoočnici. Ona je istakla da se dobro oseća samo dok pleše.

"Imam oštećenje nerava na desnoj strani tela.. nema leka osim boga, pretpostavljam... oštećenje nerava ponekad nastaje kada mozak ne dobija dovoljno kiseonika, mozak se bukvalno gasi. Budim se tri puta nedeljno u krevetu i ne osećam ruke, osećam kao da mi igle prolaze desnom stranom tela, sve do vrata, a deo koji me najviše boli je slepoočnica na glavi. Peče i strašno je", napisala je Britni uz video na kojem pleše.

"Smešno je, ali kada plešem ne osećam bol. Kao da moj um bukvalno odlazi na mesto mog unutrašnjeg deteta. I premda se ne krećem kao što sam pre,verujem da mi je vera dala snagu. U svakom slučaju osećam se puno bolje, mogu da dišem", poručila je Britni i zabrinula svoje obožavaoce.

Britni Spirs se u junu udala za verenika Sema Ašgarija sa kojim je već šest godina u vezi. Britni se verila u septembru 2021. godine, a samo dva meseca kasnije su konačno ukinute mere starateljstva pod kojima je bila punih 13 godina. Već u aprilu naredne godine je ostala u drugom stanju, ali je par objavio tužnu vest u maju.

britni spirs sem esgari 0619636839.jpg
Profimedia 

"S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći", napisala je Britni Spirs na svom Instagram profilu. "To je tragedija za svakog roditelja. Možda je trebalo da još malo sačekamo pre nego što smo objavili trudnoću, ali bili smo previše uzbuđeni i podelili smo tu vest."

Ipak, pevačica ne odustaje od namere da ponovo postane majka. Kako pišu američki mediji, pevačica je spremna da ponovo zatrudni, a muž Sem Ašgari (28) jedva čeka da postane otac.

"Kad joj se dogodio spontani pobačaj, Britni nije htela da to krije, a pokazalo se da su joj brojne obožavateljke uzvratile poverenjem i otkrile joj sličnu subinu", kazao je jedan od Britninih prijatelja. Pevačica je prethodno patila i od depresije. "Mnogo joj znači kad pročita da se to dešavalo i mnogima drugima i da nisu odustali. I oni joj poručuju da ne sme da digne ruke."

Fotografije sa Britninog venčanja pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Venčanje Britni Spirs

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!