Nina Badrić iza sebe ima jedan brak, nakon kog nije izgubila veru u ljubav. Uvek je iskrena i to je ono što očekuje od drugih. Ne voli nadmudrivanje i kalkulacije.

"Ne podnosim muljanja, laži, igrice i nadmudrivanja kada je ljubav u pitanju. Ja ću ceniti istinu kakva god da je više od bilo koje laži upakovane u najlepši celofan. U ljubavi treba biti iskren. Tu zaista nema mesta kalkulaciji. Mnogi ljudi, nažalost, kalkulišu pa u tom putu izgube ljude koji ih vole", rekla je Nina i istakla da joj je život pokazao da je hrabrija nego što je ikada mislila.

"Emotivac sam, ali s vremenom sam naučila da ne ide punim srcem na praznog čoveka. Nema nikakve vajde od plakanja nad prolivenim mlekom. Da sam znala bolje, verujte mi da bih napravila u određenim momentima. Ne treba sebe čovek da muči zbog prošlosti već da gleda hrabro u danas i sutra i da nauči iz svojih grešaka. Život je čudesan. I nikada ne znate kad će vam servirati najlepšu bombonjeru sa najfinijom čokoladom", rekla je za "Blic" Nina koja veruje u instituciju braka.

"Nadam se da brak danas nije prevaziđen, ili želim da verujem da nije. Smatram da je brak sjajna stvar ako ga živite s osobom koja vas poštuje i razume, kao i obrnuto. Brak nije samo papir, već sveti sakrament u kojem ljudi obećavaju pred Bogom svoj dobrovoljni pristanak. Zato treba pre braka dobro razmisliti da li je baš taj neko osoba sa kojom želimo da provedemo život", zaključila je pevačica koja je poslednjih meseci smršala čak 20 kilograma.

"Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna", otkrila je hrvatska pevačica za "Informer" i priznala da joj u početku nije bilo lako.

"Nije mi bilo lako, zato što sam navikla da jedem meso i mesne prerađevine. Ali kada sam posle samo nekoliko dana uvidela da se osećam zdravo i da imam mnogo više energije, potreba i želja za mesom su nestale", objasnila je Nina, koja je, pored toga što je prestala da jede meso, testo i slatkiše svela na minimum.

Još fotografija Nine Badrić možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/badrich Nina Badrić s ponosom ističe da nije imala nijednu estetsku korekciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna