Bojana Ristivojević, voditeljka jutarnjeg programa na TV "Prva", nikada o svom emotivnom životu nije govorila za javnost, pa tako nije otkrivala ni identitet oca svog deteta. Atraktivna plavuša porodila se u septembru 2021. godine i na svet donela ćerku Mitru, a u maju ove godine priznala je da se od partnera sa kojim ima dete rastala još u prvim mesecima trudnoće.

Kada je odlučila da progovori o ovom životnom porazu, Bojana je priznala da joj je krah emotivne zajednice veoma teško pao.

"O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu. To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom. Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu", ispričala je tada voditeljka za "Story".

Uprkos rastanku, Bojana je sa bivšim partnerom ostala u odličnim odnosima, a zajedno su i odabrali ime za naslednicu i krstili je.

"Moj bivši partner i ja mnogo bolje funkcionišemo od kada nismo zajedno. Veliki mi je oslonac u poslu i odgajanju naše ćerke. Konsultujem ga oko svih stvari koje su za nju važne. Zajedno smo birali ime, zajedno je krstili... Iako više nismo emotivni partneri, zauvek ćemo biti njeni roditelji i prijatelji", objasnila je ona tom prilikom.

Bojana Ristivojević želi da se zamonaši
Youtube/Printscreen/MONDO PORTAL 

Nekoliko meseci kasnije, Bojana se ponovo osvrnula na težak period kroz koji je prošla, te navela da je sigurna da je donela ispravnu odluku.

"Naravno da je bila teška, ali jednostavno sve prođe. I sad sam sigurna da je ta odluka bila ispravna. Mitra ima oba roditelja i to je najvažnije. Oboje ćemo biti tu za nju u svakom periodu njenog života", rekla je ona za magazin "Lena".

Još fotogafija Bojane Ristivojević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bokalica Bojana Ristivojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna