Manekenka Bojana Barović i njen suprug, pevač Nikola Rokvić, čekaju treće dete, a njihovi naslednici Leona i Simeon neizmerno se raduju rođenju sestre.

Poznata lepotica priznaje da joj ova trudnoća protiče mnogo relaksiranije nego prve dve, ali da su, s druge strane, tu i veće obaveze oko dvoje starije dece. Ipak, uz dobru organizaciju sve postiže, a suprug Nikola joj je najveća podrška.

"Kada čekaš prvo dete, ne znaš šta čekaš i imaš oko toga sumnje, kada čekaš drugo, onda ne znaš kako će ga prvo dete prihvatiti, a i sa trećim su tu pitanja i nedoumice. Ali smo mnogo opušteniji. Trudnoća teče dobro, deca obožavaju moj stomak. Naučila sam za sve ove godine da je sve stvar dobre organizacije. Na primer, pre nego što sam postala mama sam bila loš organizator svog života. To se uči vremenom", objasnila je Bojana u intervjuu za magazin "Story".

Drugu trudnoću, sa sinom Simeonom koji sada ima tri i po godine, manekenka pamti kao najtežu jer je najveći deo vremena bila sama sa ćerkicom Leonom.

"U prvoj sam bila u Los Anđelesu, sve je bilo okrenuto ka meni, samoj sebi sam udovoljavala. U drugoj trudnoći to nisam mogla, a sad još manje (smeh). Drugačije je sve, od uslova u kojima živimo do obaveza. Kada sam drugi put zatrudnela, Leona je imala dve godine. Bila sam često sama, nisam smela da je nosim, a nosila sam je i bilo mi je naporno", priznala je Rokvićeva supruga, koja se ni u trećoj trudnoći nije mnogo ugojila i zadržala je vitku liniju.

"Očekivala sam se da ću se ugojiti, ali nisam. Inače se zdravo hranim, ali se častim s vremena na vreme i nekom nezdravom hranom. Jedem češće, ali nisam sklona velikim obrocima", rekla je za pomenuti magazin.

Još fotografija Bojane Barović i Nikole Rokvića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna