Pevačica Jelena Karleuša tokom dugogodišnje karijere uvek je važila za osobu bez dlake na jeziku, koja se nije ustručavala da javno iznese svoje mišljenje o brojnim temama. To je nailazilo na oprečne reakcije, pa pored velike armije fanova ima i mnogo onih, kako Jelena i sama priznaje, kojima je ona često bila meta.

Međutim, odlučila je da se trudi da na negativne komentare i reakcije više ne obraća pažnju i da prihvatila ih je kao deo svog posla, koliko god joj teško padali.

Jelena Kareluša o glumcima
ATA / Antonio Ahel 

"Svako svakom na kraju dana treba da oprosti i da ništa ne shvati lično. Ja sam odlučila da ništa ne shvatam lično, zato što bih totalno poludela od količine negativne energije koju ja svakodnevno trpim. Negativne stvari bole, pa tako i mene. Naučila sam da napravim neprobojni štit i da kažem da je to deo mog posla. Mada to što sam ja javna ličnost ne daje nikom za pravo da me vređa. Ne bih trajala ovoliko da nisam mudro progutala razne stvari", bila je iskrena Karleuša za "Kurir".

Jelena nije prezala ni od sukoba sa pojedinim kolegama, a poslednjih nedelja spekulisalo se da ju je povredio postupak koleginice Dare Bubamare koja je javno podržala Cecu Ražnatović, sa kojom Karleuša godinama nije u dobrim odnosima.

"U jako dobrim odnosima sam sa Natašom Bekvalac i Milicom Pavlović. Ako pucaš na ovo što je uradila Dara Bubamara, to je njena stvar, njen izbor, njena odluka. I prosto ide njoj na čast i obraz. Pevačice su jako sujetne, zaključno sa mnom i jako su osetljive na te odnose i kad se jedna druži sa drugom, to je ljubomora kao da smo u vezi i braku", rekla je Jelena, koja se osvrnula i na odnos sa Sekom Aleksić.

Njih dve su pre nekoliko godina imale veliki sukob, a Seka je nedavno otkrila da su oprostile jedna drugoj ružne reči. Samo nekoliko dana nakon tog njenog intervjua, dve pevačice srele su se na jednoj proslavi, na kojoj je Seka pevala, a Jelena bila gost.

Seka Aleksić u najmodernijoj boji za proleće 2022. godine
Nemanja Nikolić 

"Ja moram da kažem da ja nisam znala da će Seka Aleksić nastupati na toj proslavi. Dugo je nisam videla uživo i mogu da kažem da mnogo lepše i mršavije izgleda uživo nego na slikama. I mnogo je lepa žena", pohvalila je Karleuša Seku, dokazavši da su zakopale ratne sekire.

Neka od modnih izdanja Jelene Karleuše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša - modna izdanja 2021.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna