Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške ne mogu da prestanu da brinu za bezbednost sina Andreja, otkako je njihov naslednik napadnut kada se vraćao sa treninga.

"Nisam mogla da verujem da će se tako nešto dogoditi. Taške me je pozvao i ispričao šta se desilo, iskreno, ostala sam u šoku. Andrej se vraćao s treninga i grupa od troje migranata ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož. U tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante. Sreća je što je Andrej aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman", istakla je tada Viki koja je u dogovoru sa suprugom odlučila da unajmi privatno obezbeđenje za sina. Uz Andreja uvek ide jedan član obezbeđenja koji vodi računa da se oseća sigurno van porodičnog doma.

"Viki još ne može da se oporavi od šoka zbog napada na sina. To ju je baš potreslo. To nije bilo pitanje hira, već bezbednosti. Oni ne brinu da će mu se nešto desiti u stanu, jer je zgrada u kojoj žive u Beogradu na vodi maksimalno obezbeđena i bez najave ne može ni da se dođe do njihovih vrata, ali joj nije svejedno zbog okolnih parkova i kraja u kom žive. Tu je i dalje mnogo migranata i skitnica. To nije jeftino, ali Viki odlično zarađuje, kako od pevanja, tako i od privatnog biznisa kojim se bavi, tako da joj obezbeđenje neće predstavljati veliki izdatak. Taške se odmah složio sa ženom da je to dobra ideja, Andreju nije bilo baš drago, ali nije imao drugog izbora nego da prihvati odluku svojih roditelja", rekao je izvor za "Kurir".

"Andreja je sve sad stiglo, ostaće mu traume do kraja života, mi ćemo se potruditi da ne budu velike. U tom trenutku bio je pod adrenalinom, tek kada je došao kući počeli su da mu se vrte filmovi po glavi. U toku noći se budio, vrištao, proživljavao. Jutros se plašio da ide sam u školu, Taške ga je odveo, jer on je ipak dete. Ovo je apel svim nadležnim organima da se pojača policijska kontrola na mestima gde ima više migranata, a svi znamo koja su to mesta", rekla je Viki za "Republiku".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna