Jelena Karleuša uživa u medijskoj pažnji. Uvek uspeva da skrene reflektore na sebe, da li zbog načina oblačenja, ponašanja ili izjava - njoj popularnost prija i to ne krije. Ne skriva ni da joj se ne dopada ponašanje određenih glumaca, a sada je objasnila i zašto je to tako. 

"Da odmah razlučimo jednu stvar, glumci se ponašaju kao viša bića. Nisu viša rasa u odnosu na pevače, muzičare, ali se ponašaj tako. Kao jedna viša vrsta koja prezire popularnost, šou - biznis, a mora neko da im otvore oči da su oni u istom poslu kao ja i sve moje kolege iz muzičke branše, da rade za publicitet, novac i rade na popularnost. To gnušanje od popularnosti, to me posebno nervira, to je strašno foliranje. Kao hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan, da te prepoznaju, to je kao baš fuj. Pa čekaj, kako misliš da budeš uspešan ako nisi popularan?! Jedno s drugim mora da ide", objasnila je za "Kurir" pevačica i istakla da je i sama odlična glumica.

"To gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla, a generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju i napadaju, dok glumci to onako kulturnije i manje vidljivo rade pa ispada da su oni aristokratija, a mi smo tu da jeftinom zabavom zabavimo narod. Oni su tu da glume u jeftinim serijama, bez obzira što glume tako da im tri dinara ne bih dala. Ja sam od 90% njih u ovim serijama mnogo bolja glumica, verujte mi", dodala je Jelena.

Pogledajte još fotografija Jelene Karleuše u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša sama dizajnirala haljinu u kojoj se pojavila na konferenciji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna