Svadba i venčanje Vanje Mijatović su uzburkali mnoge duhove, jer je pevačica odlučila da promeni mnoge običaje i organizuje svoje najlepše dane na način koji je njoj najviše odgovarao. Za početak, svadba je održana u Beogradu, uz prisustvo mnogih prijatelja i kolega, ali tada venčanja uopšte nije bilo!

Vanja je tada napravila svadbenu žurku i kazala da joj je prioritet da se svi dobro provedu. Najavljivala je da će biti i venčanja, ali nije otkrivala ni kad ni gde. Mnogi su bili zbunjeni, čudili se kako može biti svadbe bez matičara i crkve. Sad je ponovo šokirala mnoge, jer je obavila i venčanje, ali daleko od Srbije.

Njen izabranik Aleksandar i ona su otputovali za Dubai, gde je ceremonija obavljena u Antiohijskoj crkvi, a venčao ih je arhimandrit Prokopije. Bio je to, kako je napisala Vanja, prvi srpski brak sklopljen u ovom gradu.

Nisu svi obožavaoci pevačice bili oduševljeni takvim potezom. "Kraj toliko crkava u Srbiji", napisali su joj na Instagramu.

Ipak, svi su se složili da je ovog puta Vanja napravila mnogo bolji izbor kad je reč o venčanici. Na haljinu u kojoj se veselila na žurci u Beogradu mnogi su imali primedbe. Ta venčanica je imala izuzetno dubok izrez, a pevačica nije nosila ni brushalter. U Dubaiju je u crkvi bila zakopčana do grla, s tim što je na grudima haljina bila prosečena.

Najvažnije od svega je da su se Vanja i Aleksandar i ovde veoma lepo proveli, o čemu svedoče i njihove slike. Izabran je i specijalni datum - mladoženjin rođendan, pa je slavlje bilo duplo!

Instagram / vanja_mijatovic_vvsr Venčanje u Dubaiju.

Tekst: Lepa&Srećna