Svako pojavljivanje Marije Veljković na crvenom tepihu privuče veliku pažnju, pa je tako bilo i sinoć, na premijeri filma "Vera" na kojoj se pojavila sa novim momkom. Glumac Rastko Jovanović i voditeljka Slagalice su u ljubavi već nekoliko meseci.

Pošto se radoznalost javnosti na neko vreme stišala kad su objavili da su zajedno, sada se pojavio novi povod za priču - da je Marija, možda, trudna.

Povod su njene najnovije fotografije na kojima nema uobičajen, vitak struk koji inače rado naglašava. Najviše "sumnje" je izazvao njen selfi za koji pozira u svetloplavom odelu.

marija veljkovic.jpg
Instagram / mare.veljkovic 

Jedni kažu da je za sve kriv samo nezgodno zakopčan sako, ali drugi primećuju kako ni u satenskoj haljini koju je nosila na premijeri nije više onako zategnutog stomaka na koje je navikla svoje pratioce.

Ona je svojevremeno izjavila da ne zna šta joj sudbina može doneti, ali da za sada nema u planu još dece. U braku sa Milanom Milanovićem rodila je troje dece. Ipak, vidi se da ljubav menja sve planove, pa sigurno nije isključeno da se ljubav sa glumcem kruniše i naslednikom.

Zavirite i vi u galeriju slika pa procenite sami!

Kurir / Damir Dervišagić Na premijeri filma Vera sa Rastkom Jankovićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna