Na svadbiVanje Mijatović okupilo se "pola estrade", ali pitanje je da li su svi znali da venčanja uopšte neće biti! Tako je, zapravo, poželela pevačica koja je ovaj dan pažljivo planirala i priželjkivala.

Mesecima unazad, Vanja je tačno znala šta želi. U vrhu prioriteta bio je dobar provod, pa je zamislila ono što se među mladima danas zove "svadbena žurka". Međutim, dok se ovakav provod obično organizuje posle venčanja, pevačica je odlučila da promeni redosled. Tako će se "sudbonosno da" izgovoriti tek za nekoliko dana, kada će se i svadbenu ceremoniju uključiti i matičar, pa onda i sveštenik.

Za jučerašnje okupljanje zvanica, Vanja je želela da žurka startuje od početka i nije predvidela sve obavezne običaje i rituale. Uživala je u pripremi venčanice koju je birala poštujući ukus svog budućeg muža.

venčanica Vanje Mijatović
Kurir/Ana Paunkovic 

"Nisam želela da moj budući muž vidi venčanicu pre svadbe, ali sam morala da proverim da li mu se sviđa", ispričala je Vanja. Zato sam mu pokazala sliku izmešanu sa još nekoliko modela i kad sam čula da mu se i ta dopada, laknulo mi je", iskrena je pevačica. Njena kuma Aleksandra Mladenović je, takođe, uključena u sve pripreme i "pripretila" joj je da pazi kad bira venčanicu da ne bi nju "ljudi zvali i pitali otkud takva haljina".

Običaj da na svadbi bude kuma je juče, dakle, ispoštovan, a bilo je i bacanja bidermajera. Lepi mladin buket uhvatila je upravo Aleksandra koja se ponosno s njim slikala i najavila "Ja sam sledeća".

Zavirite u galeriju slika da pogledate i atmosferu na svadbenoj žurci!

Kurir / Ana Paunković, ATA / Antonio Ahel Svadbena žurka