Vanja Mijatović i njen izabranik Aleksandar pre nešto manje od mesec dana u Beogradu su organizovali gala svadbu, ali tada nisu stali ni pred sveštenika ni pred matičara. Kako je pevačica objasnila, oni su tom prilikom želeli da organizuju žurku za prijatelje i porodicu, dok su čin venčanja priželjkivali da obave u intimnom krugu.

"Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo. Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom - potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu", rekla je Vanja tada za "Alo".

Njih dvoje su se juče, nešto manje od mesec dana posle svadbene žurke, tajno venčali u pravoslavnoj crkvi u Dubaiju, samo u prisustvu kumova i nekoliko najbližih prijatelja.

"08.11. 2022. Čast nam je što je naš brak prvi srpski brak sklopljen u Dubaiju. Još veće je zadovoljstvo što ste baš vi bili tu da sa nama podelite ovu neopisivu sreću. Posebna zahvalnost arhimandritu Prokopiju i svima koji su omogućili da ostvarimo naš san u prelepoj Antiohijskoj crkvi. Hvala ljubavi na posebnom iznenađenju! SREĆAN ROĐENDAN LJUBAVI", poručila je Vanja uz fotografije sa ceremonije, ujedno čestitavši svom mužu rođendan. 

Vanja Mijatović na crkvenom venčanju nosila je elegantnu i svedenu belu haljinu, a kuma joj je, kako je ranije bilo planirano, bila koleginica i prijateljica Aleksandra Mladenović.

Nije poznato da li su Vanja i Aleksandar u međuvremenu sklopili i građanski brak, a kako je protekla svadbena žurka u Beogradu možete pogledati na fotografijama u galeriji ispod.

Kurir / Ana Paunković, ATA / Antonio Ahel Svadbena žurka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna