"Kad bih počela da vam pričam šta bih sve na sebi promenila, spisak bi bio dugačak", kazala je jednom prilikom Violeta Miljković kad su je pitali o plastičnim operacijama. Pevačica ipak kaže da "ume ona sve to da dobro upakuje", a njeni obožavaoci jednako vole i njeno doterano izdanje, ali i slike na kojima je bez šminke.

Sada je mnoge oduševila time što je objavila kako se priprema na ubrizgavanje botoksaNa snimku se vidi kako lekar stoji pored nje i drži spreman špric, a Viki priča u kameru: "Kad ga vidim ne bude mi dobro", misleći na špric.

Ni za jednu ženu nije baš laskava poza kad leži na kozmetičkom stolu, kose prikupljene trakom, bez imalo šminke, ali Viki je hrabro pokazala i ovo svoje lice. 

viki miljkovic e.jpg
Instagram / viki_miljkovic 

Mnogo više nego za svoj izgled, Viki se brine za porodicu, odnosno za sina Andreja. Podsetimo, nedavno je za dlaku izbegao napad momaka koji su hteli da mu otmu novčanik, a sada pevačica kaže da je i dalje u šoku. 

"Jako sam potresena. Hvala Bogu, Andreju se nije ništa desilo, s obzirom šta je moglo da bude. Nisam neko ko odmah iznosi sve u medije, ali ovo sada radim zbog druge dece, čiji roditelji nisu javne ličnosti, pa ne mogu na ovaj način da se obrate javnosti, moje dete je još i dobro prošlo", objasnila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna