Ivana Selakov do pre osam godina nikada nije imala problem sa zdravljem, a onda joj je te 2014. godine na rutinskoj kontroli uočen tumor na materici. Pevačica je bila uplašena i šokirana nakon ovog saznanja, ali su joj lekari objasnili da nema mesta strahu jer je tumor, kako su pretpostavili, benigni.

U Zemunskoj bolnici pevačici je hitno zakazana intervencija koja je trajala tri sata, a sve je prošlo u najboljem redu.

"Rezultati bi trebalo da budu gotovi za deset dana, to je bila rutinska intervencija i sada je sve u najboljem redu. Čekam da rezultati potvrde dobru prognozu koju lekari imaju i stvarno više ne bih da o tome pričam. Preokupirana sam poslom, nastupima, emisijama", rekla je tada za "Alo" pevačica, koja je apelovala na sve dame da redovno obavljaju kontrole kod ginekologa.

Ipak, ova situacija na Ivanu je ostavila određene posledice, pa je ona za mesec dana smršala više od osam kilograma.

"Super sam sada. Ne volim da pričam o tome. Smršala jesam od svega što mi se u poslednje vreme izdešavalo na tom polju", rekla je tom prilikom.

Lekari su pevačici naglasili da uprkos problemu sa kojim se suočila neće imati problem da se ostvari kao majka, jer je tumor uočen i odstranjen na vreme. Ova situacija još više je zbližila Ivanu i njenog izabranika Predraga Mirkovića, koji joj je u svemu bio velika podrška, a četiri godine kasnije obradovala ih je vest da će postati roditelji.

Ivana se podvrgla vantelesnoj oplodnji, a ćerku Krunu rodila je u novembru 2018. godine.

"Kada se upustite u ovakvu avanturu od vas se očekuje da budete maksimalno odgovorni, da svakodnevno u predviđeno vreme uzimate terapiju, koja podrazumeva hormonske injekcije. Nisam se plašila, ali nisam mogla ni sama da ih dajem, tako da je Peđa to preuzeo na sebe", ispričala je za "Hello" pevačica dok je bila u drugom stanju.

Još fotografija Ivane Selakov pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir, Youtube/Printscreen/RTV Pink Official Ivana Selakov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna